Kuninkaalliset

Prinssi Harry ja Meghan viettävät vuosipäiväänsä erillään – herttuattaren ympärillä kuohuu ja velloo: jäi yksin kotiin

Julkaistu:

Prinssi Harry viettää parin kihlauksen vuosipäivää työreissulla.
Prinssi Harry lähtee samantien uudelle työmatkalle. Pari palasi hiljattain 16-päiväiseltä edustusmatkaltaan. Harry matkaa Afrikkaan Sambiaan, joka on hänelle rakas paikka.

Parin kihlautumisen vuosipäivänä Harry tapaa CAMFED organisaation edustajia, kertoo People. CAMFED työskentelee köyhyyden ja eriarvoisuuden vähentämiseksi kouluttamalla tyttöjä ja voimauttamalla nuoria naisia. Asia on lähellä sekä Harryn että herttuatar Meghanin sydäntä.


Herttuatar Meghan jää kotiin odottamaan miestään. Meghanin ympärillä velloo parhaillaan kohujen aallokko, kun palatsin henkilökunnasta kantautuu ikäviä huhuja hänen käytöksestään. Meghanin ja Harryn häistä on puoli vuotta eivätkä kaikki ole mielissään uudesta kuninkaallisen perheen jäsenestä.
Tomera Meghan on hovin mielestä turhankin innokas työskentelijä. Hänen kerrotaan heräävän jo aamuyöllä, ja laittavan innokkaasti omia ehdotuksiaan eteenpäin. Meghania kuvaillaan hurrikaaniksi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Meghan kieltäytyy myös noudattamasta tiukkaa etikettiä. Hänen kerrotaan myös ottavan mieluummin neuvoja vastaan entiseltä luottostailistiltaan kuin palatsin omalta avustajalta. Häntä on toistuvasti kehotettu pukeutumaan kuin kuninkaallinen.


Kolme työntekijää on jo irtisanoutunut.

– Se, että menettää yhden työntekijän kotitaloudestaan, niin voi tapahtua kenelle tahansa. Se, että menettää kolme työntekijää muutamassa kuukaudessa, se alkaa vaikuttaa joukkopaolta.
Edit 9:58: Prinssi Harryn ja Meghanin häistä on puoli vuotta, ei kaksi kuukautta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt