Herttuatar Meghan edusti hyvin poikkeavassa tyylissä – piteli käsiään pyöristyneen vauvavatsan edessä

rac

Julkaistu:

raskaustyyli
Herttuatar Meghan valitsi tällä kertaa ylleen muodikkaan topin ja hameen yhdistelmän.
Herttuatar Meghan ja prinssi Harry osallistuivat maanantai-iltana hyväntekeväisyystapahtumaan Lontoon Palladium-teatterissa.

Media kiinnitti oitis huomiota raskaana olevan Meghanin persoonalliseen pukeutumistyyliin. Herttuattarella oli tilaisuudessa yllään muotisuunnittelija Safiyaan musta maksipituinen hame ja saman merkin kimalteleva toppi. Asukokonaisuuden arvo on Daily Mailin mukaan noin 2000 euroa.


Kun Meghan ja Harry saapuivat Palladiumiin, heitä odotti ovilla vastassa innokas nuori fani. Seitsemänvuotias Darcie-Rae Moyse oli saapunut Berkshiresta tapaamaan suosikkiaan. Pikkutytöllä oli hiuksillaan tiara ja yllään suloinen prinsessamekko.

Kuninkaallisten elämästä innostunut Darcie-Rae ojensi Meghanille kukkakimpun. Herttuatar jutteli tytön kanssa hetken ennen sisään siirtymistä.


Kensingtonin palatsin Instagram-sivuilla jaettiin kuvia tilaisuudesta. Kuvien alle kertyi nopeasti kuninkaallisfanien kommentteja Meghanin tyylistä tilaisuudessa.

Omaperäistä asuvalintaa verrattiin heti Walesin prinsessa Dianan tyyliin. Prinssi Charlesin ensimmäinen vaimo käytti usein hartiat ja dekolteen paljastavia luomuksia. Sen sijaan esimerkiksi Catherinella ja Camillalla ei nähdä juuri koskaan näin paljon ihoa paljastavia asuja.

– Leninki paljastaa paljon ihoa, aivan kuin Dianan puvut aikoinaan, eräs kommentoi.

– Upea formaali edustustyyli ja raskaana, kymmenen pistettä, toinen kommentoi.

– Rakastan tätä Meghanin tyyliä. Moderni, naisellinen ja pieni vauvavatsa näyttää ihanalta.

Sussexin herttuapari odottaa paraikaa yhdessä esikoislastaan. Lehtitietojen mukaan lapsen laskettu aika on ensi huhtikuussa. Hovi ei ole vahvistanut tarkkaa laskettua aikaa julkisuuteen, eikä kertonut myöskään lapsen sukupuolta.

Meghan ja Harry ovat eläneet tapahtumarikasta ja vauhdikasta elämää raskausajasta huolimatta. He viettivät alkusyksystä muutama viikkoa edustusmatkalla Australiassa, Oseaniassa ja Uudessa-Seelannissa. Sen jälkeenkin he ovat edustaneet hyvin aktiivisesti erilaisissa edustustilaisuuksissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt