Kun William ja Catherine erosivat vuonna 2004, prinssin tekemiset saivat herttuattaren vaipumaan suruun – joi itsensä humalaan ja tilitti harvinaisesti

Julkaistu:

kuninkaalliset
Tuore kirja paljastaa, että herttuatar Catherine ja prinssi William erosivat todellisuudessa kaksi kertaa ennen kihlautumistaan vuonna 2010.
Prinssi William ja tämän vaimo herttuatar Catherine ovat olleet naimisissa vuodesta 2011 ja heillä on kolme lasta yhdessä. Pariskunta vaikuttaa yhdessä kaikin puolin onnelliselta. Heidät onkin kuvattu viime vuosina yhdessä hymyileväisinä.

Näin ei kuitenkaan ole aina ollut. Pariskunta on pitänyt yhtä varhaisista opiskeluvuosistaan lähtien, mutta he ovat myös eronneet parikin kertaa suhteensa aikana. Tunnetusti näin kävi vuonna 2007.

Brittilehdet kertovat nyt, että William ja Kate erosivat ensimmäisen kerran jo vuonna 2004. He viettivät tuolloin kesälomaa yliopistosta. William ilmoitti tyttöystävälleen tarvitsevansa tilaa.

The Duchess of Cambridge: How Kate Middleton Became A Future Queen -paljastuskirjan mukaan William lähti kuin lähtikin ilmoituksensa jälkeen matkustelemaan parhaan kaverinsa Guy Pellon kanssa. Pello on nykyään prinssi Louisin kummisetä. Kate jäi yksin Britanniaan odottamaan poikaystäväänsä kotiin.

Paljastuskirjan kirjoittajan mukaan Pello palkkasi poikien matkalle mukaan pelkästään viehättäviä naisia sisällään pitävän henkilökunnan. Catherine tunsi olonsa hyvin surulliseksi, kun hänelle selvisi matkan juonikuvio.


Tilanteen lamauttama Kate suuntasi kesäksi kotiinsa Berkshireen. Hän vietti aikaa perheensä kanssa sillä aikaa, kun William hurvitteli poikien reissulla. Tuleva herttuatar joi läheistensä kanssa valkoviiniä, humaltui ja mietti ääneen, voisiko hän soittaa tai lähettää tekstiviestejä rakastetulleen.

– Hän kertoi olevansa hyvin surullinen ja sanoi kaipaavansa Williamia. Sen illan jälkeen hän ei enää maininnut asiaa, lähipiiristä kommentoidaan.

Tuona kesänä sattunut välirikko jäi lyhyeksi ja pari palasi yhteen. Talvella 2006 he olivat seurustelleet jo neljä vuotta. Kuninkaallisfanit odottelivat jo kuumeisesti Williamin kihlaavan rakkaansa.


Sitten media sai selville, että William oli nähty juhlimassa villisti poikaporukassa. Illanvieton aikana prinssi syleili kiihkeästi vaaleaa kaunotarta, Tess Shepherdia. Tess itse sanoi lehdille, että kyseessä oli vain viaton halaus, mutta brittilehdet väittivät, että kyseessä olisi ollut pikemminkin kielisuudelmien vaihtaminen tanssilattialla.

Myöhemmin vuonna 2007 William kuvattiin uudestaan yökerhossa poikakaveriensa kanssa juhlimassa. Joissakin kuvissa hän kouri naisia rintamuksesta.


Williamin käytös oli Catherinelle liikaa, ja pariskunta erosi huhtikuussa 2007. Catherine matkusti Irlantiin ja yritti pysyä kiireisenä ystäviensä ja perheensä kanssa aikaa viettäen.


Tätä jatkui vuoden ajan, kunnes William valmistui keväällä 2008. Catherinelle lähetettiin kutsu Williamin valmistujaisjuhlaan. Tuon jälkeen alkoi tapahtua, ja vuonna 2010 pari olikin jo kihloissa.

Nykyään heillä on kolme lasta: George, Charlotte ja Louis ovat vanhempiensa silmäteriä ja kansan rakastamia pikkukuninkaallisia. Catherine on puolestaan Williamin puolisona mitä suurimmalla todennäköisyydellä tuleva kuningatar.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt