Joukkopako hovista? Palatsin työntekijät aivan pulassa vaativan Meghanin kanssa – hovista tilitetään, millainen herttuatar oikeasti on

Julkaistu:

Hovista on irtisanoutunut lyhyessä ajassa kolme työntekijää. Kuninkaallisen perheen työntekijöiden mukaan syypää tähän on herttuatar Meghan.
Britannian hovista kuuluu kummia. Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin satuhäistä on kulunut nyt kuusi kuukautta ja pari ilmoitti hiljattain odottavan esikoistaan. Julkisuudessa Meghanin on ihasteltu olevan kauan kaivattu raikas tuulahdus vanhoillisena tunnetussa brittihovissa, mutta aivan kaikki eivät ole samaa mieltä.

Viime viikolla brittilehdet uutisoivat peräti kolmen hovin työntekijän irtisanoutuneen hyvin lyhyessä ajassa, viimeisimpänä herttuatar Meghanin henkilökohtaisen assistentin, Melissan.

Hovista kommentoitiin tuolloin nimettömästi brittilehdille, että tilanne on ruvennut vaikuttamaan joukkopaolta.

–  Se, että menettää yhden työntekijän kotitaloudestaan, niin voi tapahtua kenelle tahansa. Se, että menettää kolme työntekijää muutamassa kuukaudessa, se alkaa vaikuttaa joukkopaolta.

Nyt Daily Mail -lehden haastattelemat hovin työntekijät kuvailevat syyllisen hovin tilanteeseen olevan herttuatar Meghan. Lehden nimettömänä esiintyvät työntekijät kertovat Meghanin rikkovan jatkuvasti sääntöjä ja olevan hovissa kuin ”hurrikaani”.


Kuningatar Elisabetin tiedetään toivottaneen Meghanin tervetulleeksi kuninkaalliseen perheeseen avosylin, mutta hovin lähteiden mukaan jotkut Meghanin valinnoista ovat saaneet jopa kuningattaren kulmat kohoamaan.

Kuningattaren kerrotaan kritisoineen Meghanin hääpukua, valkoista Givenchyn leninkiä, jota kuningatar hovin työntekijöiden mukaan piti sopimattomana jo kerran naimisissa olleelle Meghanille.


Kuningatar ei myöskään ole ollut mielissään siitä, että Meghan on rikkonut etikettiä liian lyhyellä hameellaan. Kuninkaallisen perheen naiset käyttävät aina polvipituisia leninkejä tai hameita, sillä kuningatar suosii itse juuri sitä hameenmittaa.


Meghanin kuvaillaan saaneen häiden jälkeen useita huomautuksia siitä, että hän pukeutuu liian näyttäviin asukokonaisuuksiin.

– Meghanin on käsketty lopettamaan Hollywood-tähden tyyliin pukeutuminen ja hänen on komennettu pukeutumaan kuin kuninkaallinen.
  • Alla olevalla videolla prinssi Harry ja herttuatar Meghan kuvattuna Uudessa-Seelannissa ensimmäisellä yhteisellä virallisella edustusmatkallaan:

Daily Mailin tietojen mukaan herttuatar on saanut roimasti tyyliopastusta palatsissa siitä, kuinka kuninkaallisten odotetaan pukeutuvan. Lehdelle kerrotaan, että närää on herättänyt myös herttuattaren halu pukeutua mustiin asukokonaisuuksiin. Hovista kerrotaan lehdelle, etteivät kuninkaalliset suosi mustaa väriä ja he käyttävät mustia vaatteita äärimmäisen harvoin, lähinnä vain hautajaisissa.


Hovista kerrotaan lehdelle Meghanilla olevan erikoisia tapoja, jotka ovat aiheuttaneet harmaita hiuksia hovin työntekijöille. Meghanin kuvaillaan heräävän joka aamu kello viiden aikaan ja suunnittelevan jokaisen päivän aikataulun hyvin tarkasti. Hovista sanotaan Meghanilla olevan uskomaton työmoraali, joka on häkellyttänyt jopa kaikista kokeneimpia työntekijöitä.

Hovista paljastetaan Meghanin lähettelevän hovin työntekijöille jopa seitsemän viestiä päivässä, jossa hän kertoo ideoistaan ja toiveistaan.

Häikäilemättömän kunnianhimoinen

Närää hovin työntekijöissä on Daily Mailin haastattelemien lähteiden mukaan herättänyt myös se, että Meghan on luottanut omien ystäviensä mielipiteisiin enemmän kuin hovin työntekijöiden. Lehdelle kerrotaan, että Meghanin ystävät, etenkin stylisti Jessica Mulroney, ovat pitkälti vastuussa siitä, mitä Meghan pukee ylleen mihinkin tilaisuuteen.

Hovissa on lehden mukaan myös oltu huolissaan mitä tulee tapahtumaan Harryn ja Meghanin esikoisen syntymän jälkeen. Meghanin äidin Doria Raglandin uskotaan muuttavan Britanniaan ollakseen lähempänä lastenlastaan, mutta toistaiseksi hovi ei ole tiedottanut missä Meghan ja Harry tulevat asumaan lapsen syntymän jälkeen.


Ennen avioliittoaan Harryn kanssa Meghan tunnettiin näyttelijänä. Hänen entinen agenttinsa Gina Nelthorpe-Cowne onkin kuvaillut haastatteluissa Meghania erittäin päättäväiseksi ihmiseksi, joka valikoi tarkkaan ihmisiä, joiden kanssa tekee töitä. Nelthorpe-Cownen mukaan Meghan on häikäilemätön käytöksessään sen suhteen, mitä tulee menestymiseen.

Entisen agentin mukaan Meghan oli erittäin valikoiva, ei vain vaatekaappinsa sisällön vaan kollegoidensa suhteen.

– Meghan tykkää siirtyä (elämässä) eteenpäin, Nelthorpe-Crownen kerrotaan kuvailleen työskentelyään Meghanin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt