Kuninkaalliset

Mitä kävi kuningatar Silvialle? Outo laastari kasvoissa varasti huomion – huhumylly heräsi

Julkaistu:

outo laastari
Kuningatar Silvia on parhaillaan vierailemassa lapsuusmaisemissaan Brasiliassa.
Kuningatar Silvian marraskuu on alkanut erittäin työntäyteisissä merkeissä. Kuningatar on parhaillaan työmatkalla lapsuusmaisemissaan Brasiliassa. Silvia on osallistunut São Paulossa muun muassa Dementia in Focus -konferenssiin, jossa hän on yksi pääpuhujista.

Perjantaina Silvia tapasi korkeimman oikeuden edustajia. Tyylikkääseen jakkuun ja valkoiseen puseroon pukeutunut kuningatar puhui medialle edustamansa Childhood-järjestöstä ja siitä, mitä toimia Brasiliassa on tehty seksuaalisen hyväksikäytön uhrien auttamiseksi.

Tilaisuudessa huomion varasti kuningatar Silvian poskea koristanut laastari, jonka tarkoitusperää on arvailtu sosiaalisessa mediassa. Hovi ei ole kommentoinut miksi kuningattarella on laastari kasvoissaan.

Sosiaalisessa mediassa on arvuuteltu onko kuningattarelta mahdollisesti poistettu kasvoista luomi.


Silvia palaa pian kotiin Brasiliasta, sillä kuningas Kaarle Kustaa ja Silvia vastaanottavat Italian presidentin Tukholmassa ensi viikolla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

São Paulo on kuningatar Silvialle erittäin tuttu kaupunki, sillä hän asui siellä useita vuosia.

Kuningatar Silvian äiti on brasilialainen ja Silvia vietti lapsuutensa São Paulossa, jossa perhe asui kymmenen vuoden ajan. Vuonna 1957 perhe muutti takaisin Saksaan. Silvia puhuu sujuvasti portugalia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt