Kuninkaalliset

William sanoi tv-ruudussa suoraan, mitä ajattelee Charlesista isoisänä – harvinainen kuva pikku Louisista vaarinsa kanssa

Julkaistu:

kuninkaalliset
Prinssi William toivoo, että hänen isänsä voisi viettää enemmän aikaa lastenlastensa kanssa.
Brittihovi julkaisi kruununprinssi Charlesista ja viime huhtikuussa syntyneestä pikkuprinssi Louisista hurmaavan uuden kuvan, jossa Charles pitää lapsenlastaan kädestä kiinni ja hymyilee lämpimästi. Harvinaisessa kuvassa esiintyy myös lapsen äiti herttuatar Catherine.

Telegraph-lehti kertoo, että kuva julkaistiin torstaina samaan aikaan kruununprinssi Charlesista esitetyn dokumentin kanssa. Dokumentissa Cambridgen herttua, prinssi William kertoo toivovansa, että hänen isänsä voisi viettää enemmän aikaa lastenlastensa kanssa täyttäessään 70 vuotta. Charles täyttää pyöreitä 14. marraskuuta.
Williamilta kysyttiin dokumentin kuvauksissa suoraan, onko Charlesilla tarpeeksi aikaa olla isoisä kaiken muun kiireen ohessa. William kehui, että Charles on lastenlastensa kanssa loistava isoisä ja että lapset viihtyvät hänen kanssaan hyvin, mutta että toivoisi isänsä olevan lasten kanssa useammin.

– Se on asia, jonka hyväksymisen eteen teen paljon töitä, sanotaan vaikka niin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Mielestäni hänellä olisi kyllä aikaa, ja haluaisin, että hän olisi enemmän lasten kanssa, William sanoi.

William lisäsi, että hänen mielestään nyt olisi korkea aika hieman rauhoittaa suvun yhteistä elämänmenoa, kun Charles ikääntyy.

– Suurin osa perheistä tekee niin, kun miettivät sitä, kuinka paljon yhteistä aikaa on jäljellä ja onhan terveyden kanssa kaikki kunnossa, William sanoi.

Prinssi Charlesin on aiemmin huhuttu olleen tyytymätön väleihinsä Williamin perheen kanssa. William ja Catherine ovat tiettävästi hyvin läheisissä väleissä Middletonien puolen suvun kanssa. Catherinen vanhemmat ovat päässeet viettämään paljon aikaa perheen kolmen pienen lapsen kanssa.


Charlesin 70-vuotisdokumentti on ensimmäinen kerta, kun William ja Harry ylistävät avoimesti isäänsä kaikkien vuosien jälkeen. Molemmat prinssit korostavat haastatteluissa sitä, miten paljon Charles on tehnyt vuosien varrella töitä hovin eteen ja myös isänä heitä kohtaan.

Kruununprinssin ja tämän poikien välit ovat vaihdelleet paljon vuosien varrella. Lapsena prinssit olivat kenties läheisempiä äitinsä Dianan kanssa, sillä Charles oli paljon poissa kotoa. Kun Diana kuoli onnettomuudessa elokuussa 1997, isä teki kaikkensa tukeakseen poikiaan surussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt