Kiusalliset skandaalit yhdistävät Meghania ja prinssi Charlesia – kaksikolla aivan erityinen suhde: ”Hän ymmärtää, miten vaikeaa Meghanilla on” - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Kiusalliset skandaalit yhdistävät Meghania ja prinssi Charlesia – kaksikolla aivan erityinen suhde: ”Hän ymmärtää, miten vaikeaa Meghanilla on”

Julkaistu: 4.11.2018 14:11

Brittilehden mukaan herttuatar Meghan tulee erittäin hyvin toimeen Harryn isän, prinssi Charlesin kanssa.

Herttuatar Meghanin poikkeuksellisen sulavaa harppausta mukaan kuninkaalliseen elämään on puitu runsaasti brittilehdistä aina siitä saakka, kun hän ja prinssi Harry julkistivat kihlauksensa viime vuonna. Meghan on pujahtanut mukaan Britannian hoviin sulavasti ja kuningatar Elisabetin kerrotaan pitävän lapsenlapsensa tuoreesta puolisosta.

Nyt Daily Mail kertoo, että Meghan tulee erittäin hyvin toimeen myös Harryn isän, prinssi Charlesin kanssa. Lehden mukaan Meghanilla ja Charlesilla on aivan erityinen suhde ja paljon heitä yhdistäviä asioita.

Prinssi Charlesilla oli tärkeä rooli jo Meghanin ja Harryn häissä. Hän saattoi lopulta Meghanin alttarille sen jälkeen, kun tämän oma isä estyi saapumasta juhlaan.

  • Yllä olevalla videolla Meghan ja Harry edustavat Uudessa-Seelanissa aiemmin tällä viikolla.

Charles toimitti prinssi Harryn ja Meghanin häissä kunniatehtävää, kun hän pääsi saattamaan morsiamen alttarille.

Thomas Markle joutui häiden alla kohun silmään, kun lavastetut paparazzikuvat hänestä levisivät maailmalla. Vain hieman ennen häitä hovi ilmoitti, ettei Markle saavukaan saattamaan tytärtään alttarille, kuten aiemmin oli tiedotettu. Syyksi kerrottiin terveysongelmat. Marklen sijaan Meghanin talutti alttarille tämän tuleva appiukko, prinssi Charles.

Prinssi Charlesin kerrotaan pitävän miniästään.

Daily Mailin mukaan Charlesin ja Meghanin välit ovat lämpimät ja he ymmärtävät toisiaan. Brittilehden mukaan kaksikkoa yhdistää heidän ”toimimattomat perheensä”. Kuninkaallisen perheen läheinen lähde kertoo, että Charles arvostaa Meghanin tapaa hoitaa perheensä aiheuttamat kohut. Herttuatar ei ole kertaakaan kommentoinut julkisesti perheensä aiheuttamia skandaaleja, vaan hän on pysynyt tyynenä ja arvokkaana.

Erityisesti Meghanin siskopuoli Samantha Markle on ollut runsaasti julkisuudessa ja laukonut kyseenalaisia kommentteja brittihovista ja väleistään Meghaniin.

– Koska Charlesin perheessä on ollut huonoa käytöstä ja ongelmia, ymmärtää hän, miten vaikeaa Meghanilla on. Ja se on lähentänyt heitä entisestään, lähde kertoo Daily Mailille.

Meghanin puolisisko Samantha on antanut lukuisia kyseenalaisia haastatteluja. Hän on haukkunut siskoaan pyrkyriksi, kyseenalaistanut tämän motiivit ja tylyttänyt brittihovia.

Prinssi Charles on tottunut kohuihin, sillä hänen ja prinsessa Dianan liiton päättyminen on yhä yksi aikamme suurimmista skandaaleista brittihovissa. Myös Meghan on ollut aiemmin naimisissa ja päätynyt avioeroon ensimmäisessä liitossaan. Charles on tottunut sivuuttamaan vaikeudet ja edustamaan pää pystyssä huhuista ja juoruista huolimatta, aivan kuten Meghankin.

– Miltä ikinä heistä tuntuukin, he molemmat näyttäytyvät julkisuudessa vahvoina, Daily Mailin lähde toteaa.

Charles on Meghanin tapaan ollut viime aikoina useasti esillä otsikoissa, sillä hänestä julkaistiin hiljattain kohukirja, joka paljasti yksityiskohtia muun muassa prinssin ”katastrofaalisesta liitosta” Dianan kanssa.

Charlesin ja Meghanin suhdetta on analysoinut kuninkaallinen elämäkertakirjailija Angela Levin, joka seurasi prinssin elämää vuoden ajan ennen tämän 70-vuotissyntymäpäivää. Levinin mukaan Charlesilla ja Meghanilla on haastavien perhesuhteiden lisäksi myös paljon yhteistä, sillä he molemmat pitävät taiteesta, historiasta ja kulttuurista.

Prinssi on Daily Mailin mukaan kuvaillut naisten asemaa ahkerasti ajavaa Meghania ”uskomattoman fiksuksi”.

Meghan on brittilehtien mukaan sujahtanut mukaan kuninkaalliseen perheeseen saumattomasti. Herttuatar on päässyt edustamaan kahdestaan kuningattaren kanssa sekä ollut mukana perheen yhteisissä tilaisuuksissa. Hän on emännöinyt tapahtumia myös yksin.

Charles on ilahtunut suuresti myös siitä, miten saumattomasti Meghan on sujahtanut mukaan perheeseen. Daily Mailin mukaan prinssi uskoo, että Meghanin kokemus Hollywoodin parrasvaloista on auttanut tätä suuresti sopeutumaan kuninkaalliseen elämään.

Viime kesänä Charles isännöi Daily Mailin mukaan Meghania ja Harrya viikon verran Britannian maaseudulla. Hän kuvaili viikkoa erittäin onnistuneeksi ja nautti suuresti vastavihityn pariskunnan seurasta.

Meghan on sulattanut sekä kansan että kuninkaallisen perheen sydämet. Kuva herttuattaren ensimmäiseltä viralliselta ulkomaankiertueelta lokakuulta. Taustalla Sydneyn kuuluisa oopperatalo.

Myös herttuatar Camilla on Daily Mailin mukaan lämmennyt Meghanille ja nauttii tämän seurasta. Camillaa ja Meghania yhdistää se, että he ovat molemmat tulleet kuninkaalliseen perheeseen sen ulkopuolelta.

– Camilla yrittää löytää yhteistä aikaa Meghanin kanssa tutustuakseen häneen ja luodakseen hänelle tervetulleen olon, hovin läheinen lähde kertoo.

Meghanin astuminen mukaan kuvioihin on Daily Mailin lähteiden mukaan tehnyt hyvää myös prinssi Harryn suhteelle isänsä kanssa.

– Mielestäni on aiheellista sanoa, että Meghan on lähentänyt Harrya ja Charlesia, ja Charles on innoissaan uudesta miniästään.

Harry ja Meghan poseerasivat valokuvaajille metsässä Uudessa-Seelannissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?