Kuninkaalliset

Harvinainen kuva julki: prinssi Harry ikuisti Meghanin mykistävään otokseen – herttuatar esittelee vauvavatsaansa metsän siimeksessä

Julkaistu:

herkkä kuva
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan varastivat pienen hetken itselleen edustuskiertueensa viimeisessä kohteessa. Tuloksena oli mykistävän kaunis valokuva herttuattaresta.
Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin 16 päivää kestänyt kiertue Oseaniassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa on tullut päätökseensä. Kuninkaallinen pari vieraili ensimmäisen ulkomaille suuntautuneen edustusmatkansa aikana esimerkiksi Tongalla, Fijillä, Sydneyssä ja useissa kaupungeissa Uudessa-Seelanissa.

Kensingtonin palatsi julkaisi perjantaina matkan päätteeksi harvinaisen, prinssi Harryn ottaman kuvan puolisostaan. Harry ikuisti herttuatar Meghanin mykistävään valokuvaan keskellä idyllistä metsää.


Kuva on Hello! Magazinen mukaan otettu Rotoruassa, Uudessa-Seelannissa. Meghan poseeraa siinä keskellä 700 metrin mittaista kävelyreittiä, jonka varrella kasvaa 117-vuotiaita, valtavia puita puita.

Whakarewarewan metsässä oli paikalla runsaasti mediaa, mutta prinssipari onnistui silti löytämään itselleen rauhallisen hetken, jonka aikana Harry nappasi kuvan. Paikalla ollut kuninkaallistoimittaja Omid Scobie kertoi tilanteesta Twitterissä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Viimeisen kiertueen ohjelmanumeron jälkeen Harry ja Meghan kävelivät tiiminsä, turvamiehiensä ja minun edelläni. Olimme kauniissa Whakarewarewan metsässä ja he halusivat hetken itselleen. Tämä Harryn ottama kuva on sen hetken tuotos, Scobie twiittasi.


Kensingtonin palatsi julkaisi Harryn ottaman kuvan myös virallisella Instagram-tilillään. Kuva keräsi nopeasti valtavasti ihailua, tuhansia kommentteja ja satoja tuhansia tykkäyksiä.

Meghan oli pukeutunut metsäretkelle rennosti mataliin kenkiin, toppatakkiin ja mustiin farkkuihin. Hän oli sitonut tummat hiuksensa nutturalle ja poseerasi Harryn ottamassa kuvassa kauniisti pyöristynyttä vauvavatsaansa esitellen.

Kuvan julkaisun yhteydessä prinssipari ylisti Uutta-Seelantia ja kiitti maata miellyttävästä vierailustaan.

– Kiitos Uusi-Seelanti aivan ihastuttavasta kiertueemme viimeisestä viikosta. Oli etuoikeus tavata niin monia ystävällisiä kiivejä, pari kirjoitti viitaten uusiseelantilaisten lempinimeen ”kiivi”, joka on myös maan kansallislintu.


Harryn ja Meghanin kiertueen aikana keskeiseksi siekaksi nousi herttuatar Meghanin raskaus. Pari julkisti odottavansa ensimmäistä lastaan juuri matkansa alettua ja onkin saanut kommentoida tiuhaan tahtiin tulevaa perheenlisäystään. Pari vastaanotti myös useita lahjoja tulevalle pienokaiselle. Harry paljasti aiemmin kiertueella kutsuvansa Meghanin vauvavatsaa ”pikku kummuksi”.

Kensingtonin palatsi ei ole julkistanut Meghanin tarkkaa laskettua aikaa. Vauvan on kuitenkin määrä syntyä ensi keväänä.


Harryn ja Meghanin raskausuutista odotettiin herkeämättä parin satumaisista, toukokuisista häistä saakka. Raskausspekulaatiot leimahtivat, kun Meghan näyttäytyi lokakuussa prinsessa Eugenien häissä takissa, jonka napit oli jätetty auki. Moni epäili, että herttuatar mahdollisti näin mukavamman edustamisen vatsansa pyöristyessä hiljalleen.

Veikkaukset osuivat oikeaan, kun Kensingtonin palatsi tiedotti vain muutamaa päivää myöhemmin parin odottavan esikoistaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt