Yhdysvaltoihin muuttanut prinsessa Madeleine ei saavu Nobel-gaalaan: ”Perhe keskittyy asettumaan uuteen kotimaahansa” - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Yhdysvaltoihin muuttanut prinsessa Madeleine ei saavu Nobel-gaalaan: ”Perhe keskittyy asettumaan uuteen kotimaahansa”

Prinsessa Madeleine jättää Ruotsin kuningasperheelle tärkeän edustusjuhlan väliin tänä vuonna.

Prinsessa Madeleine ei saavu Floridasta Ruotsiin Nobel-gaalan vuoksi.

2.11.2018 18:15

Yhdysvaltoihin muuttanut Ruotsin prinsessa Madeleine jättää tänä vuonna Nobel-gaalan väliin. Asiasta kertoi Expressen-lehti.

Prinsessaa ei nähdä arvostetussa Nobel-gaalassa Tukholmassa, vaan hän jää kotiin lasten kanssa. Prinsessa Madeleine ja hänen miehensä Chris O´Neill muuttivat Floridaan tänä syksynä lastensa prinsessa Leonoren, prinssi Nicolasin ja prinsessa Adriennen kanssa.

– Perhe keskittyy nyt asettumaan uuteen kotimaahansa, hovin tiedotuspäällikkö Margareta Throgren kertoo ruotsalaislehdelle.

Kiireet uuden arjen kanssa valtameren toisella puolella estävät siis prinsessa Madeleinen osallistumisen gaalaan tänä vuonna. Tukholmassa joulukuussa järjestettävä Nobel-gaala on perinteisesti erittäin tärkeä edustusjuhla Ruotsin kuningasperheelle.

– Koska Madeleine asuu nyt Yhdysvalloissa, hän ei pääse osallistumaan virallisiin edustustilaisuuksiin syksyn aikana, tiedottaja vahvistaa.

Prinsessan lapset ovat vielä pieniä. Prinsessa Leonore on 4-vuotias, prinssi Nicolas 3-vuotias ja perheen kuopus Adrienne syntyi vasta viime maaliskuussa.

Muutto valtameren taakse yllätti ruotsalaiset.

Prinsessan kotimaassa on toivottu jo pitkään, että entinen bileprinsessa päättäisi muuttaa pysyvästi takaisin Ruotsiin.

– Tämä on hyvä aika heille muuttaa, sillä kukaan lapsista ei ole vielä kouluikäinen, hovin tiedotuspäällikkö kommentoi perheen muuttoa syksyllä.

Ennen Yhdysvaltoja perhe asui pitkään Lontoossa Chrisin työn vuoksi.

Madeleine ja Chris ovat kertoneet haastatteluissa toivovansa, että perhe muuttaisi tulevaisuudessa Tukholmaan, mutta toistaiseksi Chrisin työ on pitänyt perheen tiukasti maailmalla.

Prinsessa lapsineen näyttää kuitenkin viihtyvän melko hyvin Yhdysvalloissa. Äskettäin he juhlistivat Yhdysvalloissa tärkeää juhlaa, Halloweenia. Perhe oli sonnustautunut pienokaista myöten suloisiin naamiaisasuihin.

Lue lisää: Prinsessa Madeleine julkaisi hellyttävän kuvan lastensa kanssa – Adrienne-vauva ihastuttaa kurpitsana

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?