Kuninkaalliset

Tuoreet kuvat paljastavat Meghanin salatun leikkausarven – kävikö herttuatar luita rikkovassa toimenpiteessä muokatakseen ulkonäköään?

Julkaistu:

Herttuatar Meghan osallistui keskiviikkona tervetuliaisseremoniaan Uudessa-Seelannissa.
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan 16 päivän mittainen matka Australiaan, Tongalle, Fijille ja Uuteen-Seelantiin päättyi keskiviikkona.

Herttuapari on otettu ilolla vastaan jokaisessa kohteessa, ja vierailua on seurattu erittäin tarkasti ympäri maailmaa. Varsinkin herttuatar Meghan on päässyt otsikoihin lähes päivittäin.
Kiertueen viimeisenä päivänä taltioitiin harvinainen hetki, kun Harry ja Meghan osallistui Uuden-Seelannin alkuperäiskansa Maorien perinteiseen tervetuliaisseremoniaan.


Tarkkasilmäisimmät kuninkaallisfanit hieraisivat silmiään huomatessaan herttuattaren paljaan jalan sisäsyrjässä leikkausarven.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ortopedinen kirurgi Kumar Kunasingam kertoo Mirror-lehdelle olevansa varma, että kyseessä on vaivaisenluuleikkauksesta johtuva arpi.


Epäillään, että herttuatar kävi vuonna 2014 leikkauksessa kärsittyään vaivaisenluusta. Meghan on kokenut vaivasta myös nettikiusaamista.

Asiantuntijan mukaan leikkaus tehdään luuhun asti, joka murretaan, suoristetaan ja kiinnitetään paikalleen. Toipuminen leikkauksesta voi olla erittäin kivuliasta.

– Vuonna 2015 voi huomata, että Meghan on valinnut kenkänsä niin, etteivät ne hiertäisi vielä vaaleanpunaista leikkaushaavaa, Kunasingam huomioi.


Herttuatar käytti vuonna 2014 myös paljon täysmittaisia iltapukuja, jotka eivät paljastaneet hänen jalkojaan.


Terveyskirjaston mukaan vaivaisenluu on seurausta jalan rakenteen ja toiminnan häiriöstä, jossa ukkovarpaan tyviniveleleen kohdistuu poikkeava kuormitus.

Vaiva liittyy myös kenkämuotiin. On arvioitu, että sitä esiintyy jopa kolmanneksella sellaisista aikuisista, jotka käyttävät länsimaisia jalkineita, erityisesti korkeakorkoisia ja kapeakärkisiä. Myös perintötekijät vaikuttavat. Vaivaisenluuvaivaisenluuleikkauksesta toipuminen voi kestää jopa puoli vuotta.

Meghan rakastaa tunnetusti korkeita korkoja, jotka ovat mahdollisesti pahentaneet ongelmaa. Herttuatar omistaa brittimedian mukaan tuhansien eurojen arvoisen korkokenkäkokoelman.

Vaivaisenluiden aiheuttamista ongelmat ovat yleisiä myös muilla megatähdillä, kuten Victoria Beckhamilla, Oprah Winfreyllä ja Tilda Swintonilla.

Ota kantaa

Kärsitkö vaivaisenluista?

Kyllä 29% En 71%
Ääniä yhteensä 27472

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt