Prinsessa Madeleine julkaisi hellyttävän kuvan lastensa kanssa – Adrienne-vauva ihastuttaa kurpitsana - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Prinsessa Madeleine julkaisi hellyttävän kuvan lastensa kanssa – Adrienne-vauva ihastuttaa kurpitsana

Madeleine perheineen juhlistaa halloweenia Yhdysvalloissa.

1.11.2018 22:40

Prinsessa Madeleine julkaisi keskiviikon ja torstain välisenä yönä Suomen aikaa hellyttävän kuvan lastensa kanssa. Otoksessa perhe juhlistaa halloweenia teemaan sopivissa asuissa.

Madeleine on itse pukeutunut kissaksi. Hänellä on yllään hyvin tavalliset mustat juoksuhousut ja musta paita, kissankorvat sekä kasvomaalaus.

Myös prinsessa Leonoere, 4, ja Lepakkomies-asuun sonnustautunut prinssi Nicolas, 3, ovat saaneet kasvoilleen maalaukset. Merenneidoksi pukeutunut Leonore kannattelee sylissään leikkikissaa.

Maaliskuussa syntyneellä pikkuprinsessa Adriennella ei ole kasvomaalausta. Hänet on puettu juhlaan pikkuiseksi kurpitsaksi.

– Hyvää halloweenia! Madeleine toivottaa seuraajilleen kuvatekstissä.

Kuva on kerännyt runsaasti ihailua prinsessan seuraajien joukossa.

– Näyttää siltä, että pidätte hauskaa koko perheen voimin.

– Kuinka suloisia lapsia! Ja näytät itse uskomattomalta.

– Niin kaunis perhe!

Madeleine ja Chris perheineen viettivät kesän Ruotsissa.

Madeleine ja hänen puolisonsa Chris O’Neill muuttavat syksyllä Floridaan. Uutinen oli yllätys ruotsalaisille, jotka ovat jo pitkään elätelleet toiveita siitä, että prinsessa perheineen muuttaisi takaisin Ruotsiin.

Halloween on Yhdysvalloissa suosituin juhla sitten joulun. Näyttävät ja ”pelottavat” asut ovat olennainen osa juhlaa.

– Tämä on hyvä aika heille muuttaa, sillä kukaan lapsista ei ole vielä kouluikäinen, hovin tiedotuspäällikkö Margaretha Thorgren kertoi.

– Prinsessa Madeleine jatkaa työtään lasten oikeuksien parissa. Muuton myötä hän pystyy keskittymään paremmin World Childhood Foundationin toimintaan Yhdysvalloissa.

Vuosikausia bileprinsessan maineessa ollut Madeleine pakeni aikoinaan runsasta julkisuutta Yhdysvaltoihin, jossa hän tapasi liikemies Chris O’Neillin. Parin häitä juhlittiin vuonna 2013. Chris sanoi jo ennen häitä, ettei ole kiinnostunut kuninkaallisesta tittelistä tai hovin edustustehtävistä.

Perhe asui ennen muuttoaan Lontoossa Chrisin työn vuoksi. He ovat myös viettäneet lyhyitä aikoja Ruotsissa, usein kesäisin. Tänä vuonna perhe saapui Ruotsiin jo helmikuussa ja vietti siellä koko kesän, sillä Madeleine halusi synnyttää kolmannen lapsensa Ruotsissa.

Parin kolmas lapsi syntyi maaliskuussa.

Haaveilee muutosta Ruotsiin

Madeleine ja Chris ovat kertoneet haastatteluissa toivovansa, että perhe muuttaisi tulevaisuudessa Tukholmaan, mutta toistaiseksi Chrisin työ on pitänyt perheen maailmalla. Chrisin tiedetään kuitenkin opettelevan hiljalleen ruotsinkieltä, jotta pystyisi kommunikoimaan vaimonsa äidinkielellä.

– Puhumme usein muutosta Ruotsiin. Chris pitää Ruotsista, hänellä on siellä useita ystäviä, ja hän pitää ruotsalaisesta kulttuurista ja ruoasta. Uskon, että muutamme tulevaisuudessa Ruotsiin. Emme vain tiedä milloin, Madeleine on kertonut haastatteluissa.

Madeleine on kertonut tiedostavansa sen, että monien mielestä hänen kuuluisi asua Ruotsissa. Ulkomailla asumisen takia hän pystyy osallistumaan edustustilaisuuksiin vain harvoin ja prinsessan kritisoijat ovatkin sivaltaneet, että prinsessa pakoilisi velvollisuuksiaan.

– Kaipaan koko ajan takaisin kotimaahani. Olen iloinen, että pääsemme nyt Leonoren kanssa Ruotsiin. Minusta käytyjä keskusteluja ja kritiikkiä seuranneena tunnen, että minut on ymmärretty väärin. Valitettavasti näin käy minun kohdallani aika usein, prinsessa on harmitellut.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?