Kuninkaalliset

Herttuatar Meghanille kävi nolo kömmähdys – hame kuulsi läpi kuin Dianalla

Julkaistu:

kuninkaalliset
Herttuatar nousi puheenaiheeksi samasta syystä kuin Diana lähes 40 vuotta sitten.
Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn 16 päivän mittainen matka Australiaan, Tongalle, Fijille ja Uuteen-Seelantiin on loppusuoralla.

Herttuapari on otettu ilolla vastaan jokaisessa kohteessa, ja vierailua on seurattu erittäin tarkasti ympäri maailmaa. Varsinkin herttuatar Meghan on päässyt otsikoihin lähes päivittäin.


Nyt australialainen uutissivusto kertoo, että herttuatar Meghan onnistui aiheuttamaan pienoisen kohun kiertueen viimeisenä päivänä.

Herttuatar Meghan ihastutti Givenchyn upeassa tummansinisessä asukokonaisuudessa, kun hän tervehti faneja Uudessa-Seelannissa.


Tyylikkyydestä huolimatta nyt maailmalla kohistaan siitä, mitä muotiluomuksen alla oli. Herttuattaren alusvaatteet nimittäin vilkkuivat heleän kankaan läpi kaiken kansan nähtäville.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kenties herttuatar Meghan ei ollut huomioinut kirkkaan auringonpaisteen vaikutusta.

Kuten australialainen uutissivusto huomautti, arvostetulle kuninkaalliselle alusvaatteiden kuultaminen läpi asun on melkoisen kiusallista – ja erittäin harvinaista.


Tyylikuningattarena tunnettua herttuatarta seurataan herkeämättä, joten pienetkin yksityiskohdat päätyvät usein puheenaiheeksi.

16 päivää kestäneellä kiertueella on nähty upeita tyylinäytteitä, mutta myös muutamia kiireessä sattuneita erehdyksiä. Kun herttuapari saapui Tongalle, roikkui herttuattaren hameenhelmasta tuotelappu.

Herttuattaren aiheuttama asukohu muistuttaa prinsessa Dianan tapausta vuodelta 1980.

Tuolloin nuori, prinssi Charlesia tapaillut Diana Spencer pukeutui vaaleaan kesämekkoon ja poseerasi työpaikallaan lastentarhassa valokuvaajille.

Pian lehdet hehkuttivat nuoren Dianan läpikuultavaa hametta. Kuvasta tuli ikoninen otos, joka nosti valokuvaaja Arthur Edwardsin maailmanmaineeseen.

Vain viisi kuukautta Dianasta julkaistun kuvan jälkeen Buckingamin palatsi tiedotti Dianan ja prinssi Charlesin kihlauksesta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt