Kuninkaalliset

Miksi herttuatar Meghanin vatsa on isompi iltaisin kuin päivisin? Syy saattaa selittyä yksinkertaisella seikalla

Julkaistu:

kuninkaalliset
Herttuatar Meghanin kasvavan vatsanseudun vaihteleva koko on herättänyt huomiota.
Yhteensä 16 päivän edustusmatkallaan olevat prinssi Harry ja herttuatar Meghan suuntaavat seuraavaksi Uuteen Seelantiin. Australiassa sekä Etelä-Tyynenmeren saarilla vierailutta paria on seurattu matkan aikana tiiviisti.


Yksi syy parin saamalle suurelle huomiolle on ollut uutinen Meghanin raskaudesta. Heidän ensimmäisen lapsen odotetaan syntyvän keväällä 2019.
Kuninkaalliset fanit ovat kuitenkin huomanneet jotain hyvin outoa Meghanin vauvavatsan koon suhteen. Iltatapahtumissa Meghanin vatsa näyttää huomattavasti isommalta, kuin päivisin, The Sun uutisoi. Syy tähän saattaa löytyä fysiologisesta ilmiöstä.


Doula Susannah Birch kertoo Trimester Talkille, että vatsan koon vaihtelu saattaa johtua siitä, että keskivartalon lihakset väsyvät päivän mittaan vauvan kannattelusta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Illalla keskivartalon lihakset on väsyneet vatsan kannattelusta ja ne löystyvät sitä mukaan, mitä enemmän ne joutuvat rasitukselle. Tämä saa vatsan näyttämään päivän päätteeksi isommalta, hän selittää.


Toinen syy vatsan koon vaihtelulle selittyy yleisellä turvotuksella sekä progesteronilla, eli keltarauhashormonilla, jota erittyy istukasta.

Herttuattaren kiireistä aikataulua onkin rauhoitettu raskauden takia. Hän jättäytyi pois pyöräkilpailusta, jota hänen oli määrä olla katsomassa yhdessä puolisonsa kanssa. Prinssi Harry on kommentoinut, että hänen vaimonsa huilailee, sillä ”raskaus vaatii veronsa”.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt