Kuninkaalliset

Paljastuiko tässä Meghanin laskettu aika? Outo yksityiskohta herätti fanien huomion

Julkaistu:

kuninkaalliset
Vierailu Australiassa herätti Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin esikoisen syntymäajasta villit spekulaatiot.
Australiaan, Uuteen-Seelantiin ja Etelä-Tyynenmeren saarille kohdistuvan edustusmatkansa aikana prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat olleet jatkuvan huomion kohteena raskausuutisen paljastuttua.

Sydneyssä Invictus Games –tapahtumassa esiintynyt prinssipari herätti tarkkasilmäisten fanien spekulaatiot herttuatar Meghanin lasketusta ajasta, kertoo Daily Mail.

Meghanin sormessa nähtiin kolme kanadalaisen Ecksand-merkin sormusta. Kussakin sormuksessa oli erivärinen kivi, jotka fanien mukaan edustavat tulevan perheen syntymäkuukausia.


Vihreän kiven ja sinisen safiirin kerrotaan edustavan Meghanin ja Harryn syntymäpäiviä. Meghan on syntynyt elokuussa ja Harry syyskuussa. Kuninkaalliset fanit uskovatkin nyt, että uusi timanttisormus olisi todiste siitä, että lapsi syntyisi huhtikuussa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Britannian hovi ei ole vahvistanut prinssiparin esikoisen tarkkaa syntymäkuukautta, mutta lapsen on odotettu syntyvän keväällä. Meghanin on arvioitu olevan 12 viikolla raskaana, mutta mikäli spekulaatiot huhtikuun lasketusta ajasta pitää paikkaansa, olisi hän jo neljännellä kuulla raskaana.

Pariskunta on ollut yhdessä vuodesta 2016 lähtien. He ilmoittivat kihlauksensa marraskuussa 2017. Unelmahäitä vietettiin vain puoli vuotta kihlauksen jälkeen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt