Paljastus: Prinssipari yöpyi salaa maailman upeimmaksi paikaksi kehutussa miljardöörien suosikkikohteessa – työmatka kesken, hovi ei kommentoi - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Paljastus: Prinssipari yöpyi salaa maailman upeimmaksi paikaksi kehutussa miljardöörien suosikkikohteessa – työmatka kesken, hovi ei kommentoi

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry yöpyivät maailman upeimmaksi saareksi kehutussa ökykohteessa kaikessa hiljaisuudessa. Hovi ei ole suostunut kommentoimaan, miten matka rahoitettiin.

Herttuatar Meghan edusti upeassa valkoisessa luomuksessa Tongan saarella.

25.10.2018 19:42

Esikoistaan odottava herttuatar Meghan on herättänyt valtavasti huomiota Oseaniaan, Australiaan ja Uuteen-Seelantiin kohdistuvalla edustusmatkallaan. Kyseessä on Britannian prinssi Harryn ja tämän vaimon ensimmäinen yhteinen kaukomatka työtehtävissä.

Herttuatar on tällä hetkellä yksi maailman seuratuimmista tyyli-ikoneista. Torstaina pariskunta vietti päiväänsä Tongan saarella. Kun Meghan ja Harry siirtyivät iltapäivällä Tongan kuninkaalliseen palatsiin illalliselle, Meghanilla oli yllään jo päivän kolmas uusi asukokonaisuus.

Prinssipari saapui hymyssä suin Tongan kuninkaalliseen palatsiin illalliselle.

Valkoinen Theia-muotimerkin nilkkoihin asti pitkä luomus keräsi välittömästi valtavasti kehuja mediassa. Daily Mailin mukaan muotimerkin suunnittelija on kertonut inspiroituvansa kreikkalaisen mytologian Theia-jumalattaresta.

Monet kuninkaallisfanit huokaisivat ihastuksesta, sillä Meghan oli sujauttanut asukokonaisuuden upeaksi huipennukseksi sormeensa prinsessa Dianan vanhan akvamariini-jalokivellä varustetun sormuksen. Meghanilla oli sama sormus sormessaan myös hääiltanaan Frogmore Housessa viime toukokuussa.

Meghan on tällä hetkellä yksi maailman seuratuimmista tyyli-ikoneista.

Prinssi Harry ja Meghan katselivat tongalaisten järjestämää esitystä torstaina.

Viettivät aikaa maailman upeimmaksi kehutulla luksussaarella

Kaikki pariskunnan toimet eivät kuitenkaan herätä yksinomaan riemua brittikansassa. Telegraph-lehden mukaan nyt on paljastunut, että prinssipari livahti virallisten velvollisuuksien jälkeen miljardöörien suosimalle ökysaarelle viettämään kahden kesken laatuaikaa.

Tietojen mukaan pariskunta suuntasi Vatu Varan satumaiselle paratiisisaarelle keskiviikkona. Miljardööri Jim Jannardin omistamaa saarta on kuvailtu yhdeksi maapallon kauneimmaksi ja myös kalleimmaksi paikaksi.

Se on yksi maapallon yksityisimmistä paikoista, sillä saarella on vain kolme upeaa huvilaa vuokrattavana. Jokaista niistä vartioidaan tarkasti 24 tuntia vuorokaudessa ulkopuolisilta.

Telegraphin mukaan Kensingtonin palatsi ei ole kommentoinut, miten pariskunnan visiitti saarella on maksettu.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?