Herttuatar Meghan hurmasi sinisessä muotiluomuksessa: pyöristyvä vauvavatsa korostui kauniisti

rac

Julkaistu:

kuninkaalliset
Herttuatar Meghanin kauniisti pyöristyvä vauvavatsa pääsi oikeuksiinsa merensinisessä asussa, kun pari osallistui presidentin järjestämille juhlaillallisille.
Herttuapari on ollut jo useita päiviä kaukana kotoaan Iso-Britanniasta, ja heidän matkansa on nyt edennyt jo Fidzin saarelle asti. Herttuatar Meghan ja prinssi Harry majoittuvat ylellisessä Grand Pacific -hotellissa maan pääkaupungissa Suvassa.
  • Katso videolta kooste Meghanin ja Harryn vierailusta Fidzin saarella.
Heti ensimmäisenä iltanaan pienessä saarivaltiossa herttuatar Meghan ja prinssi Harry osallistuivat presidentti Jioji Konroten juhlapäivällisille. Tilaisuus järjestettiin eilen tiistaina samassa hotellissa, jossa herttuapari majoittuu.


Herttuatar ja prinssi olivat odotettuja vieraita, ja heidät toivotettiin tervetulleeksi juhlapäivällisille rumpujen säestyksellä. Vieraat myös kohottivat maljat herttuaparin vierailun kunniaksi.

Juhlaillallisille oli kutsuttu herttuaparin lisäksi runsain määrin vieraita, kuten diplomaatteja, bisnesalan ammattilaisia ja julkisuuden henkilöitä.


Yksi illan kohokohdista oli jälleen kerran tyylitietoisen herttuatar Meghanin asu.

Herttuatar asteli juhlatilaisuuteen merensinisessä muotiluomuksessa. Daily Mailin mukaan kyseessä oli saksalaissyntyisen Daniela Karnutsin suunnittelema noin 1 200 euron hintainen tyylinäyte.


Herttuattaren värisilmä sai erityiskiitoksia, sillä olkapäät peittävä sininen asu oli kuin luotu Tyynellämerellä sijaitsevan saarivaltion vierailua varten. Brittilehdet ylistivät kokonaisuutta ajattomaksi ja modernin elegantiksi.


Merensininen asu oli paitsi tyylikäs, myös korosti upeasti herttuattaren pyöristyvää vauvavatsaa. Herttuatar ei peitellyt vatsaansa ollenkaan, vaan päinvastoin antoi raskauden näkyä kauniisti.

Kuninkaallinen pariskunta päätti muutama päivä sitten hidastaa tahtia herttuattaren raskauden takia.

Herttuatar Meghan jättäytyi sunnuntaina pois pyöräkilpailusta, jota hänen oli määrä olla katsomassa yhdessä puolisonsa kanssa. Lähipiirin lähde kertoi, että herttuatar lepäilee mutta voi hyvin. Daily Mail -lehden mukaan prinssi Harry kertoi muutamille kilpailijoille, että että hänen vaimonsa huilailee kotona, sillä ”raskaus vaatii veronsa”.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt