Meghanin kohuissa ryvettynyt Thomas-isä hämmästyi vauvauutisesta – kuuli raskaudesta herttuattaren äidiltä: välit tyttäreen edelleen jäätävät - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Meghanin kohuissa ryvettynyt Thomas-isä hämmästyi vauvauutisesta – kuuli raskaudesta herttuattaren äidiltä: välit tyttäreen edelleen jäätävät

Thomas Markle on antanut lukuisia kohuhaastatteluja brittilehdille, joiden uskotaan johtaneen hänen ja Meghanin välirikkoon.

Julkaistu: 16.10.2018 7:49

Herttuatar Meghanin ei uskota kertoneen isälleen raskaudesta, vaan tieto iloisesta perheuutisesta välitettiin Thomas Marklelle hänen ex-puolisonsa kautta.

Hovi tiedotti eilen maanantaina prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin odottavan esikoistaan. Laskettu aika on keväällä. Parille on sadellut onnitteluja sosiaalisessa mediassa ja kuninkaallisen perheen kuvaillaan olevan iloisesta perheuutisesta hyvin onnellinen.

Herttuatar Meghanin ja hänen isänsä välirikosta on uutisoitu pitkin vuotta laajasti brittilehdissä. Thomas Markle on tilittänyt brittilehdille tyttärensä hylänneen hänet ja isä on kertonut, ettei hän ole Meghanin kanssa puheväleissä.

– Minua ärsyttää Meghanin ylemmyydentunne. Hän ei olisi mitään ilman minua. Tein hänestä sen herttuattaren, joka hän tänä päivänä on. Olen tehnyt kaiken sen, mitä Meghan on, Thomas Markle jyrisi heinäkuussa Daily Mailin haastattelussa.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat parhaillaan Australiassa 16 päivää kestävällä vierailulla. Tiistaiaamuna pari vieraili eläintarhassa.

Brittilehtien tietojen mukaan Meghan ei ole saanut korjattua välejään isänsä kanssa, eikä parivaljakko ole edelleenkään puheväleissä. Vauvauutinen ei kantautunut tulevan isoisän korviin tyttären suusta, vaan hänen ex-puolisonsa Doria Raglandin kautta.

Mirror-lehti kertoo, että Thomas Markle sai tietää tyttärensä odottavan lasta hieman ennen hovin virallista tiedotetta. Meghanin äidin Doria Raglandin uskotaan kertoneen vauvasta Marklelle. Uutinen tyttären raskaudesta tuli isälle brittilehtien mukaan täytenä yllätyksenä, sillä Markle ei lehtitietojen mukaan ole ollut tyttäreensä missään yhteydessä.

Perheen lähipiiristä kerrotaan Thomas Marklen olevan vauvauutisesta hyvin innoissaan. Hänen uskotaan kirjoittaneen Meghanille kirjeen, jonka kuvaillaan olevan eräänlainen sovinnon ele.

– Sinusta tulee upea äiti, Thomas Marklen kerrotaan kirjoittaneen.

Thomas Markle asuu Meksikossa, eikä prinssi Harryn uskota koskaan tavanneen häntä. Harryn tiedetään kuitenkin soittaneen Thomasille ennen kuin kosi Meghania.

Herttuatar Meghanin isä on aikaisemmin surrut brittilehtien haastattelussa pelkäävänsä jäävänsä ulkopuolelle tyttärensä elämästä sitten, kun Meghan ja Harry saavat lapsen.

 – Surullista on se, että jossakin vaiheessa ensi vuonna Meghan ja Harry saavat vauvan ja minusta tulee isoisä – ja jos emme ole puheväleissä, en näe lapsenlastani. Kuinka traagista on se, että lapselta riistetään isoisä, koska sanoin muutaman kriittisen asian kuninkaallisesta perheestä? Thomas Markle itki heinäkuussa Daily Mailille.

The Sun-lehdelle kerrotaankin, että Thomas Markle aikoo tehdä nyt kaikkensa päästäkseen taas osaksi tyttärensä elämää.

– Thomas näkee tämän mahdollisuutena korjata välit Meghanin ja Harryn kanssa. Hän haluaa epätoivoisesti olla osa lapsenlapsensa elämää, Marklen perheystävä kertoo lehdelle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?