Paljastivatko nämä kuvat Meghanin raskauden? Pienet yksityiskohdat vihjaavat: Herttuatar salasi tilanteen mahdollisimman pitkään

rac

Julkaistu: , Päivitetty:

iloinen uutinen
Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin esikoinen syntyy keväällä.
Kensingtonin palatsi tiedotti tänään maanantaina prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin odottavan lasta. Iloinen perheuutinen tiedotettiin vain muutama tunti sen jälkeen kun parin vierailu Australiassa alkoi.
– He kiittävät tuesta, jota ovat saaneet niin monilta ihmisiltä ympäri maapalloa toukokuisten häidensä jälkeen, ja ovat onnellisia voidessaan kertoa uutisen julkisuuteen, kuului viesti.

Mirror-lehti kuvailee, että viimeisen parin viikon aikana herttuattaren pukeutumisessa onkin ollut muutamia pieniä muutoksia, joilla pari on luultavasti yrittänyt salata raskauden mahdollisimman pitkään.

Raskaushuhut parin ympärillä alkoivat jo perjantaina, kun Sussexin herttuapari osallistui prinssi Harryn serkun, prinsessa Eugenien häihin. Tuolloin tarkkasilmäiset kuninkaallisfanit ihmettelevät miksi Meghanilla, 37, oli yllään tyylistään poikkeava väljä takki.

– Meghanin asuvalinta toi minulle heti mieleen, että hän on raskaana ja yrittää peittää vauvavatsan. Asu on liian konservatiivinen, kuninkaallisfanit kirjoittivat tuolloin Twitterissä.


Maanantaina pari saapui Sydneyyn 16-päivää kestävälle vierailulle. Jälleen kerran herttuattaren ihailijat kiinnittivät huomiota Meghanin poikkeavaan asukokonaisuuteen. Mustaan poolopaitaan pukeutunut herttuatar vaikutti monien mielestä peittelevän vatsaansa kahdella suurella kansiolla.


– Hän peittelee vatsaansa kansiolla. Se on aivan varma merkki, Twitterissä hihkuttiin.

– Olen ihan varma, että hovi tiedottaa kohta raskaudesta, Twitterissä kirjoitettiin vain pari tuntia ennen hovin virallista tiedotetta.

Lue lisää: Herttuatar Meghan aloitti ensimmäisen virallisen kiertueensa huipputyylikkäänä – pieni yksityiskohta asussa käynnisti raskausspekulaatiot: ”Selvä merkki”

Mirror-lehti huomauttaa, että raskaudesta supistiin jo elokuussa, jolloin uutisoitiin parin remontoivan kuningatar Elisabetilta häälahjaksi saamaansa Adelaide Cottagea. Mökki sijaitsee Windsorin linnan mailla.

OK! Magazine kertoo, että mökkiin olisi valmisteilla peräti kaksi lastenhuonetta.

– Heillä on kiire saada lastenhuone valmiiksi, joten hovissa on kuiskuteltu, että Meghan olisi jo raskaana, hovin lähteet kertoivat lehdelle elokokuussa.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan avioituivat toukokuussa Windsorin linnan Pyhän Yrjön kappelissa. Kuninkaallisasiantuntijat olivat tuolloin aivan varmoja, että umpirakastunut pari perustaisi perheen mahdollisimman pian häiden jälkeen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt