rac

Prinsessa Eugenien ja Jack Brooksbankin viralliset hääkuvat julki – umpirakastunut pari poseeraa Windsorin linnassa

Julkaistu:

Kuninkaalliset häät
Britanniassa vietettiin perjantaina kuninkaallisia häitä.
Buckinghamin palatsi on julkaissut prinsessa Eugenien ja Jack Brooksbankin viralliset hääkuvat, jotka on ottanut valokuvaaja Alex Bramall.

Umpirakastunut pari sai toisensa perjantaina Windsorin linnan Pyhän Yrjön kappelissa. Paikalla oli satoja häävieraita.

Yhdessä kuvassa kuningatar Elisabet II hymyilee pojantyttärensä Eugenien vieressä. Kuningattaren rinnalla istuu hänen puolisonsa prinssi Philip.


Kuningattaren takana seisoo Eugenien sisar prinsessa Beatrice sekä prinsessan vanhemmat prinssi Andrew ja Yorkin herttuatar Sarah Ferguson.

Brooksbank on entinen yökerhon omistaja ja tapahtumajärjestäjä, ja nykyään hän työskentelee tequila-yrityksen brändilähettiläänä.

Brooksbank seisoo virallisissa kuvissa vanhempiensa ja veljensä rinnalla.

Kuvissa näkyy myös pikkukuninkaallisia, joiden joukossa ovat prinssi Williamin ja Cambridgen herttuattaren Catherinen lapset prinssi George ja prinsessa Charlotte.

Palatsi julkaisi yhden mustavalkoisen otoksen, jossa Eugenie ja Brooksbank suutelevat toisiaan palatessaan Windsorin linnaan kärryajelun jälkeen.


Häitä odotettiin jo pitkään, sillä kaksikko ehti seurustella yli seitsemän vuoden ajan. He tapasivat Brooksbankin työskennellessä Sveitsissä ja elivät ensin pitkään etäsuhteessa, kun Eugenie muutti hetkeksi New Yorkiin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt