Kuninkaalliset

Alkaako Harryn ja Meghanin kuherruskuukausi päättyä? Kävivät kirkossa kipakkaa sananvaihtoa ja vaihtoivat tuimia katseita – asiantuntijat kertovat näkemyksensä tapahtuneesta

Julkaistu:

Brittimedia pyysi kahta asiantuntijaa selvittämään Harryn ja Meghanin käymän vakavasävyisen keskustelun sisällön.
Prinsessa Eugenien ja Jack Brooksbankin häissä nähtiin, kuinka vastikään avioon astuneet prinssi Harry ja herttuatar Meghan sanailivat vakavanoloisina hääkirkon penkissä.

Moni ehti jo epäilemään, että nuorenparin rakkaudessa olisi ryppyjä.

Tv-kamerat näyttivät, kuinka Meghan pyöritteli silmiään, kun Harry keskeytti tämän keskustelun Zara Tindallin kanssa Pyhän Yrjön kappelissa.

Mirror-lehti palkkasi huuliltalukijan paljastamaan, mitä herttuatar sanoi prinssille.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tulkitsijan mukaan Harry totesi puolisolleen, että ”kaikki on erilaista”.

Tähän Meghan vastasi: ”Kyllä. Tietenkin. Niin se menee.”

Tämän jälkeen Meghan teki huomioita täyttyvästä kirkosta. Hänen lauseensa alkuosasta huuliltalukija ei saanut selvää, mutta lopuksi Meghan totesi: ”…ihan yhtä täynnä”.


Puhuessaan Meghan nosti kätensä ylös ärtymyksen merkiksi, jonka jälkeen hän kääntyi hymyillen takaisin Zara Tindallin puoleen.

Tilanteen jälkeen Harry nojautui takaisin kirkonpenkkiin ja näytti nuhdellulta.

Kehonkieltä tutkinut asiantuntija Judi James kommentoi tilannetta Mirrorille:

– Jostain syystä Harry näyttää hämmentyneeltä ja hermostuneelta. Samaan aikaan Meghan istuu katse eteenpäin suuntautuneena hyvin kovan ja läpäisemättömän näköisenä. Hänen kasvoillaan on kohtelias, sosiaalinen hymy.

– Harry mumisee jotain Meghanille, ja tämän kulmakarvat kohoavat ennen kuin hän kääntyy aviomiehensä puoleen. Harry alkaa puhua, johon Meghan reagoi kuin äiti pikkulapselle, joka keskeyttää aikuisten keskustelun.

– Harry puolestaan hieroo kasvojaan, puree huultaan ja nojautuu taaksepäin istuimellaan kuin lapsi, jota on juuri komennettu olemaan paikoillaan.

Katso video tapahtuneesta tästä linkistä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt