Kuninkaalliset

Prinsessa Eugenien syksyinen hääkakku paljastettiin – ja se on vielä upeampi kuin olisi voinut kuvitella

Julkaistu:

Prinsessa Eugenien ja Jack Brooksbankin häiden viisikerroksinen hääkakku on koristeltu syksyisen luonnon sävyin.
Perjantaina vihityn prinsessa Eugenien ja Jack Brooksbankin häiden juhlapöydän upea viisikerroksinen kakku on koristeltu syksyn sävyissä hehkuvin syyslehdin, ja kukkasin. Kakkuun on kirjailtu rakastavaisten nimikirjaimet kultakirjaimin.

Viisikerroksisen hääkakun valmistus aloitettiin kolme kuukautta ennen suurta päivää, jolloin syksyisten koristeiden valmistus alkoi. Hääkakkuja suunnitteleva Sophie Cabot aloitti varsinaisen kakun valmistamisen Buckinghamin palatsin keittiössä keskiviikkona.

Sophie Cabot oli otettu siitä, että häntä pyydettiin suunnittelemaan kakku parille. Hänen mukaansa pariskunta tuli suunnittelemaan kakkua suloisen innostuneena.


Kakku on valmistettu kolmesta kerroksesta red velvet -kakkua, ja kahdesta kerroksesta suklaakakkua. Mehevä red velvet -kakku on alkujaan amerikkalainen juhlakakku, jossa on valkoinen tuorejuustotäyte. Jättimäisen kakun valmistamiseen käytettiin 400 kananmunaa, 53 pakettia suolatonta voita, ja 20 kiloa sokeria.


– He olivat erittäin innoissaan red velvet- kakusta, mutta kakkumaisteluissa sekä red velvet -kakku ja suklaakakku olivat molemmat heidän lempimakujaan. Kakku sopii hyvin myös vuodenaikaan, se on hyvin vahvan makuinen, Sophie kertoi Hello-lehdelle.