Kuninkaalliset

Prinssi George riehaantui hassuttelemaan prinsessa Eugenien häissä – kikatteli hysteerisesti ja kaivoi jopa nenää

Julkaistu:

Prinssi Georgelle ja prinsessa Charlottelle nämä olivat jo kolmannet häät tärkeässä kunniatehtävässä.
Siskoaan prinsessa Charlottea ujompana pidetty prinssi George innostui hassuttelemaan rennosti muiden lasten kanssa prinsessa Eugenien, 28, ja Jack Brooksbankin, 32, häissä.

Prinssi George kikatteli hysteerisesti yhdessä serkkunsa Savannah Phillipsin kanssa, kun he seisoivat Pyhän Yrjön kappelissa Windsorin linnassa.Kaksikko naureskeli, pelleili kuvissa ja asiasta uutisoineen Mirrorin mukaan prinssi George yllätettiin jopa kaivamasta nenäänsä.

Savannah puolestaan pelleili ja leikki puhaltavansa trumpettiin kirkossa lasten seisoskellessa.


Prinssille nämä olivat jo vuoden toiset kuninkaalliset häät. Prinssi George ja Savannah ilmeilivät myös kuvia otettaessa, kun muut lapset seisoivat vakavampina.


Oikeiden soitinten soidessa pikkuprinssi peitti korvansa. Hän ei ollut ainoa säikähtänyt, jopa Savannah laittoi sormet korviinsa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Prinsessa Charlotte sen sijaan käyttäytyi arvokkaasti, eikä malttanut olla vilkuttelematta autossa saapuessaan paikalle.


Yksi pienistä morsiusneidoista komensi topakasti prinssi Georgea käyttäytymään varsin suorasukaisesti laittamalla käden prinssin suun eteen.

Lapset keräsivät ihastuneita katseita saapuessaan kirkolle suloisissa asuissaan. Yksi pienistä morsiuspojista kaatui pelkästä tuulen voimasta kirkolla. Prinssi George ja prinsessa Charlotten lisäksi morsiusneitojen joukossa nähtiin Robbie Williamsin tytär Theodora, lordi Frederick Windsorin tytär Maud, ja Zara ja Mike Tindallin pieni Mia.


Prinssi George ja prinsessa Charlotte ovat kokeneita häissä, sillä he edustivat tärkeässä tehtävässä jo kolmansissa häissä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt