Kuninkaalliset

Huippumalli kohahdutti prinsessa Eugenien häissä – smokkiin pukeutunut kaunotar imeskeli antaumuksella tikkua

Julkaistu:

kuninkaalliset häät
Prinsessa Eugenien ja Jack Brooksbankin häissä nähtiin lukuisia julkisuudesta tuttuja henkilöitä. Malli Cara Delevingne vastasi häiden kenties omaperäisimmästä asusta.
Prinsessa Eugenie ja liikemies Jack Brooksbank vihittiin tänään perjantaina Windsorin linnan Pyhän Yrjön kappelissa.

Häissä nähtiin upeaa tähtiloistoa, kun kuninkaallinen perhe ja lukuisat julkisuudesta tutut henkilöt saapuivat prinsessahäihin. Häävieraiden joukossa olivat muun muassa Hollywood-tähdet Demi Moore ja Liv Tyler, huippumalli Naomi Campbell, sekä muusikot Ricky Martin ja Robbie Williams.
Tuuli toi haasteita häävieraiden saapumiseen, sillä vieraat joutuivat pitämään kiinni hatuistaan kovan puhurin vuoksi.

Häävieraista omaperäisimmin oli pukeutunut brittiläinen huippumalli Cara Delevingne, 26. Näyttelijänäkin tunnettu Delevingne ei valinnut häätyylikseen leninkiä, vaan frakin. Puvun täydensivät musta silinterihattu ja mustat korkokengät.


Delevingnen saapuminen Pyhän Yrjön kappeliin sai paikalla olleiden kuvaajien kamerat räpsymään, sillä huippumalli imeskeli rennosti hammastikkua kävellessään kappelille.


Myös Delevingnen asuvalinta on herättänyt paljon huomiota sosiaalisessa mediassa, jossa ihmiset pohtivat, onko asu naiselle sopiva asu kuninkaallisiin häihin. Keskusteluissa asu oli usealla sekoittunut frakista smokkiin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Onko Cara Delevingne ensimmäinen nainen, joka on pukeutunut smokkiin häissä? Twitterissa pohdittiin.

– Kuninkaalliset häät eivät minua kiinnosta, mutta Cara Delevingne rokkasi smokissa ja silinterissä. Hän oli häiden parhaiten pukeutunut.

– Hän näyttää hieman Johnny Deppiltä, Twitterissa kirjoitetaan.

Monet olivat odottaneet Delevingnen saapuvan vihkitilaisuuteen naisystävänsä Ashley Bensonin kanssa, mutta brittilehdet uskovat, ettei parin suhde ole vielä aivan niin vakaalla pohjalla, että malli olisi esitellyt Bensonin julkisuudessa puolisonaan kuninkaallisissa häissä.

Juttua korjattu 12.10.2018: Delevingnen päällä oli frakki, ei smokkia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt