Huuliltalukija paljastaa: nämä kauniit sanat sulhanen lausui prinsessa Eugenielle alttarilla – prinsessa nauratti rakastaan vitsillä

Prinsessa Eugenie ja Jack Brooksbank saivat toisensa tänään perjantaina Windsorin linnan Pyhän Yrjön kappelissa.

12.10.2018 14:53

Häähumu valtasi Britannian tänään perjantaina, kun prinssi Andrew’n ja Yorkin herttuatar Sarah Fergusonin tytär prinsessa Eugenie vihittiin Jack Brooksbankin kanssa.

Häät ovat jopa suuremmat, kuin prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin häät, sillä brittilehtien mukaan häihin on kutsuttu noin 850 vierasta.

Prinsessa Eugenien puvun suunnittelivat brittiläiset Peter Pilotto ja Christopher De Vos, jotka perustivat yhdessä brittiläisen Peter Pilotto -muotimerkin vuonna 2007.

Kuninkaallisfanit pystyivät seuraamaan vihkitilaisuutta hovin virallisella YouTube-sivustolla. Britanniassa häitä pystyi seuraamaan myös ITV:n kanavalta.

Liikemies Jack Brooksbank, 32, vaikutti silminnähden hermostuneelta odottaessaan morsiantaan Pyhän Yrjön kappelissa. Mirror-lehden mukaan sulhanen kuiskaili useita kertoja ”vau” silmäillessään häävieraita.

Sulhasen ilme kirkastui kun kuvankaunis prinsessa Eugenie asteli kappeliin isänsä prinssi Andrew’n saattamana.

Rakastunut pari ei saanut silmiä irti toisistaan.

Pari katsoi toisiaan rakastuneesti alttarilla.

Mirror-lehden haastattelema huuliltalukija paljastaa, mitkä olivat sulhasen ensimmäiset sanat prinsessalle alttarilla.

– Voi, sydämeni, Jack Brooksbank henkäisi nähdessään Eugenien.

Expressen-lehden huuliltalukija puolestaan kertoo lehdelle Jack Brooksbankin kehuneen kaunista morsiantaan.

– Näytät täydelliseltä, hän oli lausunut prinsessalle.

Morsiamen siskon prinsessa Beatricen pitäessä puhettaan Eugenie otti Jackia kädestä ja rauhoitteli hermostunutta rakastaan vitsailemalla.

– Miksi et pidä minua kädestä? Eugenie tivasi leikkimielisesti Jackilta ja sai miehen hymyilemään.

Pari tervehti paikalle saapuneita kuninkaallisfaneja kirkon portailla.

Pusu, rakas! Eugenie ja Jack suutelivat kaksi kertaa kappelin portailla.

Eugenien ja Brooksbankin häitä odotettiin jo pitkään, sillä kaksikko ehti seurustella yli seitsemän vuoden ajan. He tapasivat Jackin työskennellessä Sveitsissä ja elivät ensin pitkään etäsuhteessa, kun Eugenie muutti hetkeksi New Yorkiin.

Jack on entinen yökerhon omistaja ja tapahtumajärjestäjä, ja nykyään hän työskentelee tequila-yrityksen brändilähettiläänä.

Jo vuonna 2016 huhuttiin, että häitä tanssittaisiin lähiaikoina, mutta pari meni kihloihin tammikuussa 2018 ollessaan lomamatkalla Nicaraguassa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?