Kaksi pusua kirkon portailla! Vastavihityt Eugenie ja Jack astuivat hurraavan väkijoukon eteen

Britanniassa juhlitaan kuninkaallisia häitä.

12.10.2018 14:11

Prinsessa Eugenie, 28, meni naimisiin liikemiehenä ja tequilalähettiläänä työskentelevän Jack Brooksbankin, 32, kanssa.

Pari vihittiin Windsorin Pyhän Yrjön kappelissa.

Vihkimisen jälkeen pari ilmestyi kirkon portaille. Oviaukossa pari suuteli pikaisesti toisiaan ja yhtä nopea pusu nähtiin hieman myöhemmin heidän laskeutuessa alas kirkon portaita.

Eugenien ja Brooksbankin häitä on ehditty odottaa jo pitkään, sillä kaksikko on seurustellut yli seitsemän vuoden ajan. He tapasivat Jackin työskennellessä Sveitsissä ja elivät ensin pitkään etäsuhteessa, kun Eugenie muutti hetkeksi New Yorkiin.

Jack on entinen yökerhon omistaja ja tapahtumajärjestäjä, ja nykyään hän työskentelee tequila-yrityksen brändilähettiläänä.

Jo vuonna 2016 huhuttiin, että häitä tanssittaisiin lähiaikoina, mutta pari meni kihloihin tammikuussa 2018 ollessaan lomamatkalla Nicaraguassa.

Edellisiä kuninkaallisia häitä vietettiin Britanniassa toukokuussa, kun prinssi Harry meni naimisiin Meghan Marklen kanssa. Tuolloin häät olivat melkoinen spektaakkeli ja täynnä tähtikimaraa, mutta Eugenie ei jäänyt omissa häissään yhtään Harry-serkkuaan huonommaksi.

Pariskunta on kutsunut häihinsä yli 850 lähintä ystäväänsä ja sukulaistaan, vaikka kappelissa on istumapaikkoja vain 800 vieraalle. Esimerkiksi Harryn ja Meghanin häissä kirkkoon oli kutsuttu vain 600 vierasta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?