Prinsessa Eugenien hääpuku paljasti lapsuuden leikkausarven – rohkea valinta herättää ihastusta

Prinsessa Eugenien asun syvä dekoltee paljasti hänen selässään olevan arven.

12.10.2018 14:07

Hovin mukaan prinsessa Eugenien puvun suunnittelivat brittiläiset Peter Pilotto ja Christopher De Vos, jotka perustivat yhdessä brittiläisen Peter Pilotto -muotimerkin vuonna 2007. Hovin mukaan Eugenie on suosinut kyseisen merkin vaatteita pukeutumisessaan jo useita vuosia.

Prinsessa Eugenie avioituu tänään perjantaina Jack Brooksbankin kanssa.

Lue lisää: Avonainen selkä ja dekoltee: Tällainen on prinsessa Eugenien elegantti hääpuku – täysin erilainen kuin Meghanilla ja Catherinella

Tarkkasilmäiset kuninkaallisfanit huomasivat myös, että mekon selkämys paljasti prinsessa Eugenien selässä olevan arven.

Hovista on kerrottu, että prinsessa oli tarkoituksella valinnut puvun, joka ei peittäisi arpea.

Hovista vahvistetaan brittilehdille, että arpi on perua hänelle 12-vuotiaana tehdystä leikkauksesta, jolla korjattiin prinsessalla ollut skolioosi.

Windsorin linnan Pyhän Yrjön kappelissa juhlitaan 12. lokakuuta kuninkaallisia häitä. Ylpeä prinssi Andrew saattoi tyttärensä Eugenien alttarille.

Häätyylin kruunasi pitkä laahus.

Sosiaalisessa mediassa on ihasteltu prinsessan pukuvalintaa ja päätöstä paljastaa leikkausarvet. Hääpuku on kerännyt ylistystä myös brittilehdiltä ja esimerkiksi Mirror-lehti kuvailee prinsessan puvun olevan rohkea valinta.

Brittilehtien mukaan hääpuvussa on lukuisia pieniä yksityiskohtia, jotka kuvastavat prinsessalle tärkeitä asioita. Kimpussa on esimerkiksi ohdake Skotlannista, joka kuvastaa parin rakkautta kuninkaallisen Balmoralin linnaa kohtaan.

Kimpussa on yksityiskohtana myös irlantilainen apilanlehti, joka puolestaan on viittaus Fergusonin perheen historiaan. Yorkin ruusu ja muratti, jotka taas kuvastavat parin kotia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?