Herttuatar Catherine ja herttuatar Meghan joutuivat valitsemaan asunsa tarkoin – tiukka sääntö pakotti pukeutumaan vaatimattomasti - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Herttuatar Catherine ja herttuatar Meghan joutuivat valitsemaan asunsa tarkoin – tiukka sääntö pakotti pukeutumaan vaatimattomasti

Julkaistu: 12.10.2018 13:38

Cambridgen ja Sussexin herttuaparit saapuivat kappeliin sivuovesta.

Cambridgen herttuapari saapui Windsorin linnan Pyhän Yrjön kappeliin sivuovesta. Heidät tuotiin autoilla suoraan oven eteen, eikä heidän tarvinnut kävellä muiden vieraiden tavoin kappelille.

Prinssi William ja herttuatar Catherine.

Prinssi William on pukeutunut tummansiniseen pukuun, herttuatar Catherine puolestaan hehkui fuksiansävyisessä leningissä. Herttuatar Meghan puolestaan oli valinnut ylleen tummansinisen asun.

Mirror-lehden tietojen mukaan Catherinen asu on brittiläisen Alexander McQueenin käsialaa. Hattu puolestaan on Philip Treacyn luomus. Seussexin herttuatar Meghanin tummansininen leninki puolestaan on Givenchyn ja hattu Noel Stewardin.

Hovin etiketin mukaan herttuattaret ovat joutuneet valitsemaan ylleen asut, joita he ovat käyttäneet ennenkin. Telegraph-lehti kertoo, ettei kukaan saa varastaa huomiota morsiamelta, joten tyyli-ikoneina tunnetut herttuattaret ovat joutuneet valitsemaan asunsa sen säännön mukaisesti.

Esimerkiksi prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin häissä Catherine nähtiin Alexander McQueenin asussa, jota hän oli käyttänyt eri tilaisuuksissa jo kolme kertaa.

Prinsessa Eugenie ja Jack Brooksbank vihitään tänään Pyhän Yrjön kappelissa näyttävin menoin. Häihin on kutsuttu noin 850 vierasta ja häät ovat suuremmat kuin prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin häät.

Herttuatar Meghan.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan saapuivat kirkkoon prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen kanssa.

Meghan vaikutti hyvin ihastuneelta kirkon kappelin sisustuksesta ja hän katseli tarkasti kirkon somistuksia. Samassa kappelissa vihittiin Harry ja Meghan toukokuussa.

Muutamaa minuuttia myöhemmin paikalle saapuivat prinssi Edward ja Wessexin kreivitär Sophie, sekä prinsessa Annen tytär Zara Phillips puolisonsa Mike Tindallin kanssa.

Kuningatar Elisabetin ainoa tytär prinsessa Anne oli valinnut ylleen vihreän asukokonaisuuden.

Prinsessa Anne ja hänen puolisonsa Timothy Laurence.

Yorkin herttuatar Sarah Ferguson, morsiamen äiti, saapui Windsorin linnaan poliisisaattueessa. Kappelin pihalla nähtiin erikoinen tilanne, kun riehakas herttuatar juoksi halaamaan kuninkaallisfaneja. Sarah Ferguson jatkoi ihmisille vilkuttelua kirkon sisällä.

Lue lisää: Kohuherttuatar Sarah Ferguson saapui tyttärensä häihin poliisisaattueessa – lehahti halailemaan turisteja

Morsiamen äiti Yorkin herttuatar Sarah ja morsiamen sisko prinsessa Beatrice.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?