Avonainen selkä ja dekoltee: Tällainen on prinsessa Eugenien elegantti hääpuku – täysin erilainen kuin Meghanilla ja Catherinella

Prinsessa Eugenie saapui Windsorin kappeliin tyylikkäässä hääluomuksessa, jossa oli todella pitkä laahus.

12.10.2018 13:08

Britannian prinsessa Eugenie, 28, avioituu perjantaina näyttävästi Windsorissa Pyhän Yrjön kappelissa puolisonsa Jack Brooksbankin, 32, kanssa. Paikka on sama, missä prinssi Harry ja herttuatar Meghan menivät naimisiin toukokuussa.

Eugenie saapui kirkkoon vieraiden jälkeen juuri ennen kello yhtätoista paikallista aikaa. Hän käveli kirkkoon sisään kivisiä portaita pitkin.

Eugenien hääpuvun laahus on todella näyttävä.

Hääpuvussa on avonainen selkä ja dekoltee, pitkät hihat ja todella pitkä laahus. Hän sai apua laahuksensa kanssa ympärillä olevilta herroilta.

Kädessään Eugeniella oli kaunis rönsyilevä kukkakimppu.

Alttarille Eugenien saattaa hänen isänsä, Yorkin herttua, prinssi Andrew.

Hovin mukaan Eugenien puvun suunnittelivat brittiläiset Peter Pilotto ja Christopher De Vos, jotka perustivat yhdessä brittiläisen Peter Pilotto -muotimerkin vuonna 2007. Hovin mukaan Eugenie on suosinut kyseisen merkin vaatteita pukeutumisessaan jo useita vuosia.

Hääpuvussa oli avonainen selkä, eikä Eugeniella ollut päässään lainkaan huntua.

Eugenien hääpukuvalinta oli hyvin erilainen kuin esimerkiksi herttuatar Meghanilla tai herttuatar Catherinella. Meghan valitsi huippumuodikkaan, ranskalaisen Givenchyn puvun hääpäivänään. Catherinella oli puolestaan upeita pitsisiä yksityiskohtia sisältänyt, Alexander McQueenin luomus.

Eugenien hääpuvussa ei ollut ollenkaan huntua, toisin kuin Meghanilla ja Catherinella.

Prinsessa Eugenie oli yhtä hymyä istuessaan autossa matkalla hääkirkkoon yhdessä isänsä kanssa.

Nämä kolme merkkiä nousivat etukäteen arvailujen kohteeksi

Daily Mailin mukaan etukäteen epäiltiin vahvasti, että Eugenien hääpuku olisi ollut brittiläisen Erdemin mallistoa. Erdem on muotimerkki, jota useat kuninkaalliset naiset ovat viime vuosina suosineet pukeutumisessaan. Muun muassa herttuatar Catherinella on todella usein yllään Erdemin leninkejä.

Prinsessa kertoi jo etukäteen julkisuudessa, että hääpuku tulisi varmuudella olemaan brittisuunnittelijan kädenjälkeä.

Muita vahvoja veikkauksia Eugenien hääpuvun suunnittelijaksi olivat etukäteen brittimerkki Suzannah sekä Stella McCartney. Jälkimmäinen suunnitteli herttuatar Meghanille tämän hääjuhlien kauniin yksinkertaisen illallispuvun, jota hän käytti Frogmore Housessa vihkiseremonian jälkeen.

Telegraph-lehti epäili myös, että prinsessa käyttäisi tärkeänä päivänään varmuudella Yorkin tiaraa, joka suunniteltiin alun perin hänen äidilleen Sarah Fergusonille vuonna 1986. Näin ei kuitenkaan käynyt, vaan Eugenie valitsi kutreilleen toisen tiaran.

Tämä on hänen ensimmäinen tilaisuutensa käyttää tiaraa, koska kuninkaalliset naiset saavat käyttää tiaraa vasta hääpäivänään ja avioitumisen jälkeen.

Eugenie tunnetaan huippumuodin suurena ystävänä. Hän on opiskellut taidehistoriaa yliopistossa ja luonut henkilökohtaista uraansa taidemaailmassa. Nykyään hän työskentelee yksityisen taidegallerian johtajana.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?