Kuninkaalliset

Mustaan pukeutunut supermalli Naomi Campbell, 48, saapui kuninkaallisiin häihin – taisteli tosissaan tuulta vastaan

Julkaistu:

kuninkaalliset häät
Britanniassa juhlitaan parhaillaan kuninkaallisia häitä, kun prinsessa Eugenia ja Jack Brooksbank vihitään.
Vieraat saapuvat parhaillaan kuninkaallisiin häihin Britannian Windsorissa. Tänä perjantaina näyttävissä yli 850 vieraan häissä toisensa saavat prinsessa Eugenie, 28, ja tequilalähettilänä työskentelevä Jack Brooksbank.

Eugenie on prinssi Andrew’n ja Sarah Fergusonin nuorempi tytär eli kuningatar Elisabet on hänen isoäitinsä. Kuten tiedetään häihin on kutsuttu mittava määrä maailmanluokan tähtiä.


Juhlavieraiden joukossa nähtiinkin muun muassa brittiläinen huippumalli Naomi Campbell, 48. Campbellilla kuten myös monilla muilla häävierailla oli vaikeuksia astella Windsorin kappelin pihamaalla voimakkaan tuulen puhaltaessa.


Hääetiketin mukana Campbell oli sonnustautunut hattuun, mutta voimakkaat tuulenpuuskat olivat viedä päähineen mennessään.


Tyylikkäänä naisena tunnettu Campbell oli pukeutunut häihin mustavalkoiseen asukokonaisuuteen. 15-vuotiaana menestyksekkään mallinuransa aloittanut 176,5-senttinen Campbell oli valinnut ylleen mustat korkokengät sekä mustan pikkulaukun. Kaulaa koristivat valkoiset helmet.


Prinsessa Eugenie ja Jack Brooksbank vihitään Windsorin Pyhän Yrjön kappelissa kello 13 Suomen aikaa. Viimeksi samassa kappelissa juhlittiin kuninkaallisia häitä toukokuussa, kun Eugenien serkku prinssi Harry avioitui herttuatar Meghanin kanssa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

 


Jack Brooksbankin bestmanina toimii hänen veljensä Tom. Prinsessa Charlotte, prinssi George ja Theodora Rose ovat morsiuslapsina. Eugenien kaasona toimii hänen isosiskonsa prinsessa Beatrice.

Prinsessa Eugenie ja Jack Brooksbank ovat seurustelleet yli seitsemän vuoden ajan. He ilmoittivat kihlauksestaan viime tammikuussa. Naimisiin menon myötä Jack saattaa saada tittelin, tämä paljastetaan vasta hääpäivänä. On myös veikattu, että Jack pysyttelee ”vain” herra Jack Brooksbankina.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt