Kuninkaalliset

Prinsessa Eugenien vieraslistalla tähtiloistoa – heidät kaikki huomenna saatetaan nähdä häissä

Julkaistu:

Prinsessa Eugenien ja Jack Brooksbankin häistä ei tähtiloistoa puutu.
Prinsessa Eugenien, 28, ja Jack Brooksbankin, 32, häissä nähdään varmasti melkoista tähtiloistoa ja hurja määrä eri aloilta tuttuja julkkiksia. Prinssi Andrew’n ja Sarah Fergusonin nuorempi tytär prinsessa Eugenie menee naimisiin pitkäaikaisen poikaystävänsä Jack Brooksbankin kanssa huomenna, perjantaina.


Eugenien ja Brooksbankin häitä on ehditty odottaa jo pitkään, sillä kaksikko on seurustellut yli seitsemän vuoden ajan.

Edellisiä kuninkaallisia häitä vietettiin Britanniassa toukokuussa, kun prinssi Harry meni naimisiin Meghan Marklen kanssa. Tuolloin häät olivat melkoinen spektaakkeli ja täynnä tähtikimaraa, mutta Eugenie ei jää omissa häissään yhtään Harry-serkkuaan huonommaksi.

Prinsessa Eugenie ja Jack Brooksbank vihitään Windsorin Pyhän Yrjön kappelissa. Pariskunta on kutsunut häihinsä yli 850 lähintä ystäväänsä ja sukulaistaan, vaikka kappelissa on istumapaikkoja vain 800 vieraalle. Esimerkiksi Harryn ja Meghanin häissä kirkkoon oli kutsuttu vain 600 vierasta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Häissä varmasti paikalla on ainakin oopperalaulaja Andrea Bocelli, sillä hän esiintyy vihkitilaisuudessa.


Näyttelijä George Clooney ja hänen Amal-vaimonsa ovat saaneet kutsun häihin, sillä Jack työskentelee Clooneyn omistamassa firmassa. Pari on kuitenkin ilmoittanut, etteivät he pääse osallistumaan juhlallisuuksiin.

Paikalle odotetaan myös poptähti Robbie Williamsia, jonka 5-vuotias tytär Theodora Rose on ilmeisesti yksi hääparin morsiustytöistä.

Kutsuttujen listalla uskotaan olevan myös muotivaikuttaja Victoria Beckham ja jalkapalloilijamiehensä David Beckham, näyttelijäpariskunta Mila Kunis ja Ashton Kutcher, laulajat Elton John, James Blunt, Ed Sheeran ja Ellie Goulding, malli Cara Delevigne sekä supermallit Cindy Crawford ja Kate Moss.

Näin hääpäivä etenee

  • Televisioitu lähetys Windsorista alkaa kello 11:25 Suomen aikaa, kun vieraat ja hääväki alkavat saapua kappelille
  • Vihkiminen tapahtuu Windsorin Pyhän Yrjön kappelissa kello 13 alkaen. Vihkiseremoniassa esiintyy muun muassa italialainen oopperalaulaja Andrea Bocelli.
  • Vihkimisen jälkeen tuore aviopari tekee noin 15 minuuttia kestävän kärry ajelun Windsorin kaduilla, jossa kansalaiset pääsevät tervehtimään vastanaineita.
  • Kuningatar Elisabet järjestää lähimmille häävieraille juhlalounaan Windsorin linnassa.
  • Virallista hääjuhlaa vietetään Windsorin Royal Lodgessa. Hääjuhlan isäntänä toimii morsiamen isä, prinssi Andrew.