Kuninkaalliset

Prinsessa Eugenien hääpuku on salaisuus – morsian raotti kuitenkin salamyhkäisyyden verhoa ja paljasti yhden yksityiskohdan

Julkaistu:

Kuninkaalliset eivät hiisku hääpukujensa suunnittelijoista etukäteen.
Prinsessa Eugenie saa huomenna perjantaina Jack Brooksbankin, kun pari avioituu näyttävin menoin Windsorissa. Morsian on perinteiseen tapaan pitänyt häämekkonsa suunnittelijan visusti salassa. Sen verran hän on kuitenkin suostunut paljastamaan britti-Voguen syyskuun numerossa, että luottaa brittisuunnittelijaan.

– En kerro, kuka sen tekee, mutta voin sanoa, että se on Britanniassa asuvan suunnittelijan, prinsessa kertoi lehdelle.

Eugenie on usein esiintynyt julkisuudessa brittimerkkien kuten Erdamin, Burberryn ja Vivienne Westwoodin vaatteissa. Voi siis olla, että hän on valinnut jonkun kyseisistä muotitaloista myös hääpukunsa suunnittelijaksi.

Parin häitä on odoteltu jo pitkään, sillä he ovat seurustelleet jo seitsemän vuotta. Prinsessa Eugenie joutui kertaalleen siirtämään häitään serkkupoikansa prinssi Harryn edustustehtävien vuoksi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Häistä on tulossa iso spektaakkeli ja pelkkiin turvatoimiin laitetaan yli 2 miljoonaa euroa. Eugenie on vasta yhdeksäntenä kruununperimysjärjestyksessä, eikä hänellä ole kuninkaallisia velvollisuuksia, mutta silti 28-vuotias prinsessa saa suureelliset häät. Häihin on uponnut jo muutenkin rahaa, sillä esimerkiksi hänen pelkkä kihlasormuksensa on arvioitu olevan tuplasti kalliimpi kuin herttuatar Meghanin.