Kuninkaalliset

Viittaako tämä ”verinen” zombiemekko prinsessa Dianaan? Herttuatar Catherinen äidin verkkokaupassa myytävä asu nosti raivon: ”Sairastakin sairaampaa”

Julkaistu:

halloween
Herttuatar Catherinen äidin verkkokaupassa myytävä halloween-asu on aiheuttanut melkoista närää.
Halloween lähestyy kovaa vauhtia ja sitä myötä myös naamiaisasujen myynti ja markkinointi.

Tämä pätee myös herttuatar Catherinen äidin, Carole Middletonin, omistamassa juhlatarvikeliikkeessä Party Pieces.

Yksi Carolen liikkeen nettisivuilla myytävistä asuista on kuitenkin herättänyt melkoista närää kuninkaallisissa piireissä. Sivustolla myydään lapsille tarkoitettua ”nukkuva zombieprinsessa” -asua, johon kuuluu ”veritahroilla” sotkeutunut vaaleanpunainen ja revennyt mekko, jonka revenneistä kohdista näkyy ”sisäelimiä”. Asun hinta on reilut 12 euroa.

– Tämä prinsessa on halloween-juhlien pelottavin prinsessa, nettisivuilla olevassa asun kuvailussa kerrotaan.


Kauhu kuuluu oleellisena osana halloweeniin, mutta toisten mielestä tämä mekko on mennyt liian pitkälle. Monet ajattelevat mekon viittaavan auto-onnettomuudessa vuonna 1997 kuolleeseen prinsessa Dianaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Dianan läheinen ystävä ja entinen terapeutti Simone Simmons on raivostunut asusta totaalisesti.

– Tämän on sairastakin sairaampaa. Toivon, että ihmiset alkavat boikotoimaan tätä sivustoa. On paljon muitakin paikkoja, joista voi ostaa halloween-asuja, hän tilittää Daily Star -lehdelle.

– Tämä on todellinen pohjanoteeraus. Se on kieroutunutta.

Myös Ingrid Seward, Majesty Magazine -lehden päätoimittaja ja yksi Britannian arvostetuimmista kuningashuoneen elämänkertakirjailijoista, on samoilla linjoilla.

– Tämä osoittaa todella huonoa makua.


Erityisesti närää on aiheuttanut se, että asua myydään juuri Carolen omistamassa liikkeessä, sillä naisella on hyvin läheisiä kytköksiä Britannian hoviin.

Carolen tytär Catherine, meni naimisiin prinssi Williamin kanssa vuonna 2011 ja heillä on kolme lasta. Williamin äiti on puolestaan edesmennyt prinsessa Diana.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt