Kuninkaalliset

Meghanin uusi hiustyyli herätti kuninkaallisfanien epäilykset: huhumylly herttuattaren raskaudesta käynnistyi – ottaako mallia Catherinelta?

Julkaistu:

Kuninkaallisfanit yrittävät kuumeisesti etsiä vihjeitä siitä, että brittihoviin saataisiin pian uusi prinssi tai prinsessa. Tuorein huhu liittyy herttuatar Meghanin hiuksiin.
Britanniassa odotetaan kuumeisesti vauvauutista prinssi Harrylta ja herttuatar Meghanilta. Pariskunta kertoi kihlajaishaastattelussaan marraskuussa toivovansa perheenlisäystä mahdollisimman pian ja siitä lähtien kuninkaallisfanit ovat etsineet vihjeitä siitä, että herttuatar odottaisi parin esikoista.

Uusin spekulaatio on, että Meghanin uusi hiustyyli viittaisi siihen, että herttuatar olisi jo raskaana, Daily Mail kertoo. Yleensä Meghanin hiuksissa on nähty laineet tai ne on koottu rennolle nutturalle. Viime viikolla herttuatar suosi kuitenkin suoria hiuksia. Huhujen mukaan hiustyyliä muuttamalla ihmiset keskittyisivät vain Meghanin hiuksiin.


Teoria pohjaa herttuatar Catherinesta tehtyihin havaintoihin. Kuninkaallisistakin uutisoinut toimittaja Kate Proctor twiittasi viime vuonna, kuinka prinssi Williamin puoliso herttuatar Catherine vaikutti vaihtavan hiustyyliään juuri ennen kuin hänen raskauksistaan kerrottiin julkisuuteen.

– Kuvio on, että Cambridgen herttuatar muuttaa hiustyyliään, ihmiset keskittyvät hänen päähänsä, ja sitten hän ilmoittaa raskaudesta. Ystäväni huomasivat tämän jo viikkoja sitten, Proctor twittaasi.
Vaikka kyse on vain arvailusta, The Mirror kirjoittaa, että herttuatar Catherine todella muutti hiustyyliään ennen kuin hänen raskauksistaan ilmoitettiin. Kyse saattoi olla vain puhtaasta sattumasta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Hieman ennen kuin Catherinen kerrottiin odottavan esikoistaan joulukuussa 2012 herttuatar oli uudistanut hiustyyliään. Marraskuun lopussa Catherine edusti ensimmäistä kertaa pitkässä otsatukassa. Prinssi George syntyi heinäkuussa 2013.


Hiusteoriassa on kuitenkin pieni vika, sillä odottaessaan toista lastaan prinsessa Charlottea, ei Catherine muuttanut tyyliään.

Kuitenkin heinäkuussa 2017 Catherine nähtiin julkisuudessa aiempaa lyhyemmässä tukassa ja syyskuussa jo ilmoitettiin, että herttuatar odotti kolmatta lastaan. Prinssi Louis syntyi viime huhtikuussa.


Toisaalta Meghanin hiustyyli saattaa nimenomaan kertoa, ettei herttuatar ole raskaana. Aiemmin on uutisoitu, että herttuattaren luonnonkiharat hiukset on suoristettu kampaamohoidolla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Minun äitini on tummaihoinen ja isäni hollantilais-irlantilainen, joten hiukseni ovat luonnostaan hyvin kiharat, Meghan on sanonut.

Yksi yleinen tapa suoristaa hiukset on kreatiinihoito. Patient.info-verkkosivuston lääkäri Sarah Jarvis kertoi The Sunille elokuussa, että keratiinisuoristushoidoista ole vielä tarpeeksi tutkimustietoa, joten odottavia äitejä kehotetaan varovaisuuteen. Erityisesti varovaisuutta suositellaan formaldehydiä sisältävien keratiinihoitojen kohdalla, sillä suurina määrinä tämän on epäilty aiheuttavan syntymävikoja.

Lue lisää: Britanniassa odotetaan kuumeisesti kuninkaallisia vauvauutisia – tuiki tavallinen kampaus voi kieliä herttuatar Meghanin raskaudesta

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt