Herttuatar Meghan edusti ensimmäistä kertaa yksin – otti osaa vanhaan perinteeseen: hieroi vieraan nenää - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Herttuatar Meghan edusti ensimmäistä kertaa yksin – otti osaa vanhaan perinteeseen: hieroi vieraan nenää

Julkaistu: 26.9.2018 11:13

Herttuatar Meghan tutustui oseanialaiseen taiteeseen ja kulttuuriin edustaessaan ensimmäistä kertaa yksin.

Sussexin herttuatar Meghan edusti eilen ensimmäistä kertaa yksikseen, kun kuninkaallisista häistä on vain neljä kuukautta. Aiemmin hänen mukanaan on aina nähty toinen kuninkaallisen perheen jäsen. Herttuatar edusti yksin poikkeuksellisen aikaisin: prinssi Williamin vaimo herttuatar Catherine edusti ensimmäistä kertaa itsekseen kuusi kuukautta häiden jälkeen.

Herttuatar Meghan edusti ensimmäistä kertaa yksin.

Meghan avasi taidenäyttelyn, jossa on nähtävillä taidetta Oseaniasta. Herttuatar tapasi vierailulla maoreja Uudesta-Seelannista ja pääsi ottamaan osaa maoriperinteeseen, hongiin. Hongissa ihmiset tervehtivät toisiaan hieromalla neniään.

Näin tervehditään maorityyliin.

Herttuatar vaikutti Daily Mailin mukaan innostuneelta näyttelystä. Sussexin herttuapari matkustaa Australiaan ja Oseaniaan ensi kuussa, minkä takia taidenäyttely oli Meghanin mielestä erityisen kiinnostava.

– Tämä on upea esittely kyseisen alueen nähtävyyksistä ja äänistä, herttuatar ihasteli.

– Tämä on niin erityistä. Niin vaikuttavaa.

Herttuatar Meghan tutustuu näytteillä oleviin esineisiin.

Kesällä kerrottiin, että Meghan ja Harry vierailevat lokakuussa Australiassa, Fijillä, Tongalla ja Uudessa-Seelannissa. Jo aiemmin Meghan oli paljastanut liittyvänsä Harryn seuraan Invictus Games -tapahtumaan Sydneyssä 20–27. lokakuuta. Urheilutapahtuma on prinssi Harryn luoma.

Musta pieni käsilaukku täydensi Meghanin asua.

Herttuatar Meghan edusti tiistaina Givenchyn 2 150 puntaa (noin (2 408 euroa)maksavassa mustassa, tyköistuvassa asussa. Asun täydensivät 1 390 punnan (noin 1 556 euroa) arvoinen Givenchyn musta käsilaukku ja Aquarazzan mustat korkokengät, People kertoo.

Brittimedian mukaan herttuatar Meghan vaikuti todella kiinnostuneelta oseanialaisesta taiteesta.

Givenchy kuuluu Meghanin suosikkimerkkeihin. Ranskalaisen muotitalon suunnittelija Clare Waight Keller suunnitteli herttuattaren hääpuvun ja näyttävän hunnun. Aquarazzan kengät ovat puolestaan Meghanin luottojalkineet.

Meghan luotti Aquarazzan korkokenkiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?