Kruununprinsessa Maryn vierailu huipentui legendaariselle alukselle – Marianne, 75, saapui teemaväreissä tapaamaan idoliaan: ”Hän on tulisielu”

rac

Julkaistu:

Tanskan kruununprinsessa Maryn Suomen-vierailu päättyi Turussa vierailulla Suomen Joutsen -alukselle.
Kruununprinsessa Maryn kaksipäiväinen Suomen-vierailu huipentui perjantaina iltapäivällä Turussa.

Päivän aikana Mary vieraili Turun telakalla, tutustui tanskalaisyrityksiin ja merenkulun erikoismuseo Forum Marinumiin, tapasi Turun kaupungin edustajia ja osallistui seminaariin, johon median edustajilla ei ollut pääsyä.

Lue lisää: Kruununprinsessa Mary vaihtoi piikkikorot jykeviin turvakenkiin Turun telakalla – edes hyinen tuuli ei saanut hymyä hyytymään


Seminaarin jälkeen kruununprinsessa käveli delegaationsa kanssa Aurajoen rannassa sijaitsevalle Suomen Joutsen -museoalukselle. Mary vilkutteli iloisesti paikalla olleille ihmisille ja tutustui sen jälkeen näyttävään, Suomen laivaston entiseen koulutuslaivaan.
  • Katso yllä olevalta videolta, miten Maryn vierailu Suomen Joutsen -aluksella sujui!

Marya emännöi hänen Forum Marinum -vierailullaan Turun kaupunginjohtaja Minna Arve. Arve kiitteli sitä, että Mary saapui Suomeen yritysdelegaation kanssa.

– Meillä on täällä oma meriteollisuuden osaaminen huippuluokkaa. Se on tunnistettu selvästi ja he olivat tyytyväisen oloisia päivän bisnesannista, Arve kertoi IS:lle.

Arve keskusteli Maryn kanssa päivän aikana esimerkiksi siitä, mitkä ovat Turun vahvuuksia ja miten yhteistyötä Tanskan kanssa pystyttäisiin edistämään myös jatkossa.


Suomen Joutsenella Maryn tapasivat myös Marianne Blom, 75, hänen tyttärensä Eva-Lotta Blom, 42 sekä Riitta Kasari, 59. Marianne oli pukenut kruununprinsessan vierailun kunniaksi ylleen punavalkoisen paidan. Elegantista tanskalaisprinsessa teki naisiin suuren vaikutuksen.

– Hän on todella näyttävä nainen, Loviisassa asuva Eva-Lotta ihasteli.

– Elegantti nainen, kannattaa katsella! Hän edustaa Tanskaa todella hyvin. Kaiken lisäksi vielä täällä Turussa, kaarinalainen Marianne henkäisi.

Maryn ja kruununprinssi Frederikin rakkaustarina oli tehnyt kolmikkoon vaikutuksen.

– Se rakkaustarina on niin ihana ja luin lehdestä, että hän on tulisielu. Se minusta jotenkin välittyy hänestä. Hän on niin ihana ihmisten kanssa, he kertoivat.


Prinsessan tapaaminen vastasi naisten odotuksia, mutta he olisi voineet ihastella kuninkaallista pidempäänkin.

– Aivan hurmaava ja niin kaunis, he huokaisivat Maryn poistuttua Suomen Joutsenen luota.

Suomen Joutsenelta Mary jatkoi matkaansa mustaan autoon, joka kuljetti hänet pois paikalta. Matkalla prinsessa jaksoi vielä kerran vilkuttaa paikalla oleville ihmisille juuri ennen autoon istuutumistaan.


Mary kertoi IS:lle aiemmin perjantaina Turussa, että hän nautti suuresti vierailustaan Suomessa.

– Tämä on ollut ihana vierailu. Inspiroiva ja todella kiinnostava, prinsessa kertoi Ilta-Sanomille.

Lue lisää: Kruununprinsessa Mary ylistää IS:lle Suomen-vierailuaan – kuninkaallinen teki vaikutuksen turkulaisiin: kauneus mykisti Merin, 11, ja Juliannan, 13

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt