Kuninkaalliset

Monacon pikkukuninkaalliset aloittivat esikoulun – suloiset kuvat julki: enkelinkiharainen prinsessa Gabriella, 3, kuin ilmetty isänsä

Julkaistu:

esikoulu
Ruhtinatar Charlene kertoo Instagramissa kaksostensa aloittaneen koulutaipaleensa.
Monacon ruhtinatar Charlene julkaisi keskiviikkona virallisella Instagram-tilillään suloisia kuvia kaksosistaan. Charlenen ja ruhtinas Albertin 3-vuotiaat kaksoset, pikkuprinsessa Gabriella ja prinssi Jacques poseeraavat kuvissa ensimmäisenä koulupäivänään.

Kaksoset on puettu suurena päivänään valkoisiin t-paitoihin ja tummiin farkkuihin. Molemmilla on selässään oma koulureppu: Gabriellalla vaaleanpunainen kukkareppu ja Jacquesilla tumma hihamerkein koristeltu. Ensimmäisessä kuvassa veikeä Gabriella vaikuttaa ohjeistavan veljeään. Toisessa kuvassa kaksoset kävelevät rinnakkain kohti koulutaivalta.

Prinsessa Gabriella muistuttaa kuvissa suuresti isäänsä, ruhtinas Albertia. Pieni Jacques puolestaan näyttää huomattavasti enemmän äidiltään.

– Ensimmäinen koulupäivä, herttuatar Charlene kertoo kuvatekstissä.
Voit katsoa kaikki kuvat painamalla nuolta oikealle.

Ruhtinattaren julkaisemiin kuviin on sadellut runsaasti onnitteluja, joissa toivotetaan kaksosille mukavaa esikoulutaivalta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– He ovat kasvaneet niin nopeasti! Onnittelut ensimmäisestä koulupäivistä, kuuluu yksi kommenteista.

– Niin suloisia lapsia, jatkaa toinen kommentoija.

– He molemmat ovat todella ihania, kolmas toteaa.
Ruhtinatar Charlene kertoi kesällä pienokaisten elämästä People-lehden haastattelussa. Hänen mukaansa kaksoset ovat äärimmäisen energisiä ja itsenäisiä.

– Nyt 3,5-vuotiaina he ovat niin täynnä elämää, että vaikuttavat hetkittäin olevan jopa liian energisiä ikäisikseen, Charlene kertoi Peoplelle.

Ruhtinattaren mukaan kaksosten luonteissa on selviä eroja. Siinä missä Jacques on varovaisempi, on Gabriella varsinainen rämäpää.

– Jacques on hyvin varautunut. Hän on itsevarma, mutta haluaa tehdä asiat rauhassa ja tarkkailla eikä kukaan pysty pakottamaan häntä mihinkään.

– Gabriella sen sijaan ei pelkää mitään. Hän menee aina täyttä höyryä eteenpäin.

Charlene kertoi Peoplelle, että kaksosten suhde on hyvin erityinen. Pienokaiset ovat toisilleen maailman tärkeimmät ihmiset eikä edes vanhemmillaan ole asiaa heidän väliinsä.

– Jacques on Gabriellan elämän rakkaus. Albert tai minä emme voi sekaantua heidän suhteeseensa. Lapsemme ovat hyvin itsenäisiä ja tekevät aina päätökset yhdessä, Charlene sanoi.
Ruhtinas Albert puhui avoimesti IS:lle antamassaan haastattelussa perhe-elämästään. Kiireistään huolimatta ruhtinas pyrkii viettämään mahdollisimman paljon aikaa lastensa kanssa.

– Kun he olivat vauvoja, he olivat tietysti enemmän äidin kanssa. He ovat nyt sen ikäisiä, että kaipaavat isää ja minä haluan olla heidän kanssaan. On kuitenkin päiviä, kun en näe heitä kuin aamulla ja sitten vasta illalla, Albert kertoi.

– Pyrin kuitenkin aina lukemaan heille iltasadun. He ovat myös innokkaita laulamaan, joten molemmat laulavat usein sydämensä innolla, ruhtinas naurahti.


Albertin mukaan lapset muuttavat jokaisen vanhemman elämää. Myös hän myöntää elämänsä muuttuneen vuonna 2014 syntyneiden kaksosten myötä.

– Perhe-elämä tuntuu hyvältä. Se on hyvä vastakohta kiireiselle elämälleni ja haluankin nykyään olla iltaisin enemmän kotona kuin ulkona eri tilaisuuksissa, ruhtinas totesi.

Lue lisää: Monacon ruhtinas Albert avoimena perhe-elämästään IS:lle: eräs arkinen hetki kaksosten kanssa on hänelle erityisen tärkeä

Ruhtinas Albertilla on 3-vuotiaiden kaksosten lisäksi kaksi avioliiton ulkopuolista lasta. Ruhtinaan esikoistytär Jazmin syntyi vuonna 1992 ja poika Alexandre vuonna 2003.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt