Nämä kuvat käynnistivät huhumyllyn: onko herttuatar Meghan raskaana? Doria-äidin erikoiset puuhat hämmentävät soppaa entisestään - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Nämä kuvat käynnistivät huhumyllyn: onko herttuatar Meghan raskaana? Doria-äidin erikoiset puuhat hämmentävät soppaa entisestään

Herttuatar Meghanin huhutaan olevan raskaana. Hovi ei ole vahvistanut asiaa.

Julkaistu: 10.9.2018 10:47

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry ovat raskaushuhujen keskellä.

Viime viikolla Britanniassa alkoi liikkua vauhdilla huhuja siitä, että herttuatar Meghan olisi raskaana.

Huhut kuninkaallisesta pienokaisesta lähtivät liikkeelle viime tiistaina, kun prinssi Harry ja Meghan osallistuivat Lontoossa järjestettyyn 100 Days to Peace -hyväntekeväisyysgaalaan. Herttuatar oli pukeutunut tilaisuuteen Jason Wun hihattomaan kirkkaansiniseen mekkoon, joka sai hoikan kaunottaren vatsanseudun näyttämään totuttua suuremmalta.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan osallistuivat tiistaina hyväntekeväisyysgaalaan.

Tämä mekko sai raskaushuhut liikkeelle.

Meghanin asuvalinta sai hänen vatsanseutunsa näyttämään aiemmin nähtyä suuremmalta.

Nyt huhut ovat saaneet lisävauhtia Atlantin toiselta puolelta. Daily Star -lehden mukaan Meghanin äiti Doria Ragland on alkanut ottaa lastenhoitotunteja Los Angeleissa.

Meghanin ja hänen Doria-äitinsä kerrotana olevan todella läheisissä väleissä.

Lehden mukaan hän on alkanut opiskella paikallisen perhekeskuksen ohjaajien opastuksella erilaisia lastenhoitotaitoja, jotka liittyvät pienten lasten kanssa elämiseen. Los Angeleissa oleva lähde kertoo lehdelle, että joogaohjaajana työskentelevän Dorian kotona käy kaksi vastasyntyneisiin erikoistunutta opettajaa.

– Meghan haluaa vältellä viimeiseen asti palkatun henkilökunnan käyttöä, kun hänen esikoisensa syntyy, lähde kertoo Daily Starille.

– Ajastus siitä, että hänen äitinsä muuttaisi heille ja ottaisi roolin vauvan hoitajana, olisi tilanteeseen paras ratkaisu.

The Sun -lehden mukaan hovi on kieltäytynyt kommentoimasta raskaushuhuja.

Harry ja Meghan menivät naimisiin toukokuussa ja kuninkaallisfanit ympäri maailmaa odottavat herkeämättä mahdollisia uutisia perheenlisäyksestä.

Herttuatar Meghanin kerrotaan olevan todella läheisissä väleissä äitinsä kanssa ja useiden lähteiden mukaan Dorian olisi piakkoin muuttamassa Britanniaan ollakseen lähempänä tytärtään. Lähipiirin mukaan Doria voisi muuttaa Los Angelesista Sussexin herttuaparin naapuriin jo tässä kuussa.

Äidin ja tyttären välejä ovat varmasti lähentäneet myös Meghanin ja hänen isänsä Thomas Marklen kariutuneet välit.

Thomas ja herttuattaren siskopuoli Samantha Grant ovat laukoneet mielipiteitään brittihovista ja kertoneet Meghanin hylänneen perheensä. Sisko on väittänyt brittilehdille Meghanin katkaisseen kaiken yhteydenpidon perheeseensä ja isä-Markle vertasi kuninkaallista perhettä skientologeihin hiljattain julkaistussa kohuhaastattelussa.

Thomas Marklella ja Meghanilla on tällä hetkellä huonot välit.

Thomas Marklen ja herttuatar Meghanin välien kerrotaan olevan erittäin viileät, sillä Meghan ei halua isänsä kommentoivan elämäänsä millään tavalla julkisuudessa.

Daily Mail kertoi kuitenkin hiljattain, että Meghan on valmis hautaamaan sotakirveen isänsä kanssa. Hän on lehden tietojen mukaan antanut isälleen mahdollisuuden olla häneen yhteydessä Dorian kautta. Meghan on lähipiirin mukaan asettanut välien korjaamiselle kaksi ehtoa: isän tulisi pitää suunsa supussa ja puhuttava tyttärelleen kunnioittavaan sävyyn.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?