Kuninkaalliset

Prinsessa Eugenien häihin on kutsuttu roimasti enemmän vieraita kuin Harryn ja Meghanin vihkiäisiin – eräs yksityiskohta voi tuottaa ongelmia

Julkaistu:

häät
Prinsessa Eugenien häistä on tullut julkisuuteen uutta tietoa.
Lokakuussa avioituvan prinsessa Eugenien häävalmistelut ovat täydessä vauhdissa. Samalla yksityiskohtia häistä on tihkunut julkisuuteen. Daily Mail uutisoi, että 12. lokakuuta Windsorin Pyhän Yrjön kappeliin on kutsuttu yli 850 vierasta seuraamaan, kun Eugenie ja hänen pitkäaikainen poikaystävänsä Jack Brooksbank vihitään.

Ongelma on, että kappelissa on istumatilaa vain 800 vieraalle.

Esimerkiksi prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin toukokuisissa häissä kirkkoon oli kutsuttu vain 600 vierasta.

– Häistä tulee valtavat ja he toivovat tilanpuutteen takia, että aika moni kutsutuista ei pääse saapumaan paikalle, kuninkaallisia lähellä oleva lähde kertoo brittilehdelle.


Kutsuvieraiden joukossa on myös julkkisvieraita. Daily Mailin mukaan kutsun olisi saanut ainakin George ja Amal Clooney, David ja Victoria Beckham sekä Robbie ja Ayda Williams.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

The Telegraph on aiemmin uutisoinut, että Windsorin linnaan on myös kutsuttu 1 200 tavallista kansalaista seuraamaan häitä. Eugenie ja Brooksbank ovat kutsuneet paikalle muun muassa edustajia suosikkihyväntekeväisyysjärjestöistään ja lapsia paikallisista kouluista.

Vihkitilaisuuden jälkeen hääpari tapaa kansalaisia hevosten vetämissä vaunuissa. Juhlakulkue on kuitenkin lyhyempi kuin toukokuussa, kun Harry ja Meghan menivät naimisiin.


Eugenie on perinteiseen tapaan pitänyt häämekkonsa suunnittelijan visusti salassa. Sen verran hän kuitenkin suostui paljastamaan britti-Voguen syyskuun numerossa, että luottaa brittisuunnittelijaan.

– En kerro, kuka sen tekee, mutta voin sanoa, että se on Britanniassa asuvan suunnittelijan, prinsessa sanoi.

Kaasona toimii Eugenien sisko prinsessa Beatrice. Tiettävästi prinssi George nähdään häissä sulhaspoikana ja prinsessa Charlotte kukkaistyttönä. Lisäksi sulhaspoikina ja kukkaistyttöinä nähdään Eugenien ja Brooksbankin ystävien lapsia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt