Kuninkaalliset

Kuningatar Elisabetin sadepäivien asuissa on yksi silmiinpistävä yksityiskohta – nerokas kikka kerää ylistystä: ”Siksi hän on tyyli-ikoni”

Julkaistu:

Kuningatar Elisabet tietää, miten luoda yhtenäinen asukokonaisuus, vaikka pitäisikin kantaa sateenvarjoa.
Syksyisten säiden lähestyessä moni kantaa sateenvarjoa mukanaan, etteivät sadekuurot pääsisi yllättämään. Myös kuningatar Elisabetilla on usein nähty sateenvarjo, jota hän itse kantaa sadesäällä. Brittimediassa on kuitenkin kiinnitetty erityistä huomiota siihen, kuinka sateenvarjo aina sointuu täydellisesti kuningattaren asun väreihin. Säällä kuin säällä Elisabetin asu näyttää tarkkaan harkitulta.

Havainto on poikinut lisää kehuja värikkäästä tyylistään tunnetulle kuningattarelle.


– Tämä on sellaista värien yhteensovittamista, josta me tavalliset pulliaiset voimme vain haaveilla, The Mirror hehkutti.

– Eikä hän ole tehnyt niin vain kerran, vaan on olemassa lukuisia kuvia kuningattaresta värikkään sateenvarjon kanssa sadekuuron aikana.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Kuningatar sovittaa AINA sateenvarjonsa värin asuunsa – ja siksi hän on meidän ylivoimainen tyyli-ikonimme, The Sun puolestaan ylisti kuningattaren tyylivalintoja.

– Joku huomasi siisteimmän asian siinä, miten kuningatar suunnittelee asunsa, ja nyt me emme voi olla näkemättä sitä, Bored Panda -viihdesivusto kehui.


Elisabetin sateenvarjot valmistaa tunnetusti lontoolainen Fulton. Sateenvarjot ovat läpinäkyviä, mutta reunus on samaa väriä kuningattaren asun kanssa.

– Kuningattaren vanhempi pukija lähettää meille etukäteen värinäytteet siitä asusta, jonka kuningatar aikoo pukea ja me valmistamme niihin sateenvarjon, jonka reunus sopii väreihin täydellisesti, Fultonin verkkosivuilla paljastettiin viime vuoden huhtikuussa.


Kuvista päätellen kuningatar on suosinut samanlaista sateenvarjoa jo vuosikymmenet. Esimerkiksi vuonna 1976 otetussa kuvassa kuningatar Elisabet on yhdessä poikiensa prinssi Andrewn ja prinssi Edwardin kanssa katsomassa olympialaisia. Kermanvärinen reunus sopii tietysti kuningattaren hillittyyn asuun.


Kuningattaren tyyliä seurataan Britanniassa tarkkaan ja hänen räväkät värivalintansa ovat usein saaneet kehuja. Elisabetin yllä on nähty muun muassa oranssia, vaikka tiettävästi esimerkiksi Hollywood-tähdet ja herttuattaret Catherine ja Meghan eivät halua pukeutua väriin, koska se ei yleensä imartele ihonsävyä ja näyttää valokuvissa harvoin hyvältä.

Kuningattaren luottoasusteisiin kuuluvat myös pieni käsilaukku ja hattu, joka usein on samaa väriä monarkin takin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt