Kuninkaalliset

Prinsessa Sofia jätti lapset kotiin ja vaihtoi juhlatyyliin – edusti lumoavan kauniissa luomuksessa hyvin yksityisessä tilaisuudessa

Julkaistu:

kuninkaalliset
Ruotsin prinssipari otti osaa Baijerin vanhan kuninkaallissuvun hääjuhlaan lauantaina.
Baijerin vanhan kuningassuvun jäsen, prinssi Konstantin meni viikonloppuna naimisiin puolisonsa Deniz Kayan kanssa. Romanttinen hääjuhla järjestettiin talviurheilu- ja kylpylämahdollisuuksistaan tunnetussa Sankt Moritzin kunnassa Sveitsissä.

Brittilehti Daily Mail uutisoi, että hyvin yksityiseen hääjuhlaan saapui Euroopan seurapiirien ja hovien kermaa monista eri maista.


32-vuotias Konstantin on Baijerin prinssi Leopoldin ja prinsessa Ursulan lapsi. He kuuluvat vanhaan eurooppalaiseen Wittelsbachin kuninkaalliseen sukuun. Suku hallitsi Baijeria osana Saksan keisarikuntaa aina vuoteen 1918 asti. Kuningas Ludwig II syrjäytettiin vallasta ensimmäisen maailmansodan aikana.

Viime vuosina suvun kuninkaalliset arvonimet ovat olleet vain nimellisiä, mutta suku ei kuitenkaan ole halunnut luopua niistä. Konstantinin puolisosta Denizista tuli lauantaisten häiden jälkeen näin ollen myöskin Baijerin prinsessa Deniz.


Wittelsbachin suku on hyvissä väleissä Ruotsin hovin jäsenten kanssa. Häävieraiden joukossa oli Ruotsin prinssi Carl Philip vaimonsa prinsessa Sofian kanssa. Expressen kertoo, että Sofia ja Carl Philip poseerasivat kuvaajille käsi kädessä ja hymyillen onnellisina. He viettivät pitkästä aikaa iltaa kahdestaan ilman kahta lastaan. Pariskunnalla on 2,5-vuotias poika Alexander ja vuoden ikäinen poika Gabriel.


Prinsessa Sofia edusti juhlissa häikäisevässä muotiluomuksessa. Hänellä oli yllään hennon vaaleansininen, yksinkertainen muotiluomus, jossa oli venepääntie ja puolipitkät hihat. Leninki on ruotsalaisen By Malenen mallistoa. Sofia oli viimeistellyt tyylinsä kultaisella kirjekuorikäsilaukulla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Carl Philip oli puolestaan pukeutunut rentoon smokkiin ja mustaan solmukkeeseen.


Häihin oli kutsuttu Ruotsin prinssiparin lisäksi paljon muita seurapiireistä tuttuja merkkihenkilöitä. Paikalla nähtiin Daily Mailin mukaan Lichensteinin prinsessa Maria Astrid ystävänsä kanssa, sekä ABBA-yhtyeen Benny Anderssonin poika Ludvig vaimonsa Mimi Schoellerin kanssa. Paikalla oli myös runsaasti Baijerin kuningassuvun jäseniä.

Juttua korjattu kello 16.06: Sofian puku oli ruotsalaisen By Malenen mallistosta, ei Malene Birgerin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt