Kuninkaalliset

Prinsessa Sofia osallistui Tough Viking -kisaan – rämpi mudassa ja kiipesi esteitä kuin kuka tahansa: kuva ihastuttaa

Julkaistu:

Urheilullisena tunnettu prinsessa asui vaativaan esteratakilpailuun Tukholmassa.
Ruotsin prinssi Carl Philipin puoliso prinsessa Sofia osallistui lauantaina Tough Viking -esteratakisaan Tukholmassa. Hovista kerrotaan Expressen-lehdelle, että prinsessa selvitti tiensä maaliin haastavista esteistä huolimatta.

– Prinsessa on tyytyväinen ja iloinen, että suoritti tämän radan, tiedottaja Margareta Thorgren kommentoi.
Tough Viking on järjestäjien mukaan ”suurin, ensimmäinen ja haastavin esteratakilpailu Pohjoismaissa.” Rata oli 15 kilometriä pitkä ja siihen kuului 45 estettä. Kilpailijoiden piti muun muassa uida 400 metriä, heilauttaa itsensä liaanien avulla vesiesteen yli ja ryömiä tunneleissa. Yhdessä esteessä osallistujien piti väistää sähköjohtoja. Kilpailu järjestetään myös Suomessa.

Svensk Damtidning kirjoittaa, että Sofia osallistui kilpailuun yhdessä Sara- ja Lina-siskojensa kanssa. Kolmikko suoritti radan ajassa 2 tuntia, 49 minuuttia ja 19 sekuntia.


Sofian heittäytyminen on herättänyt ihastusta paitsi Ruotsissa myös Britanniassa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Urheilullinen kuninkaallisen, jota kannusti hänen aviomiehensä prinssi Carl Philip, sijoitus oli vaikuttavasti 76. hänen kategoriassaan – 30–34-vuotiaat naiset, Daily Mail hehkuttaa.

Brittilehti myös muistuttaa, että Sofia muun muassa harrasti joogaa asuessaan New Yorkissa ennen kuninkaallista avioliittoaan ja eteni aina ohjaajaksi asti.

Sofia on miehensä tavoin urheilullinen ja on aiemmin osallistunut muun muassa hiihtokilpailuihin. Sofia ja Carl Philip nähdään myös usein pitkillä kävelylenkeillä. Esimerkiksi elokuun alussa pariskunta vietti kahden lapsensa prinssi Alexanderin ja prinssi Gabrielin kanssa aikaa Båstadissa. Kuninkaallinen perhe vaikutti olevan kuin kuka tahansa tavallinen ruotsalainen lapsiperhe kävellessään pikkukaupungissa lähellä merenrantaa, nauttien kauniista säästä.


Lue lisää: Suloiset perhekuvat julki: Prinsessa Sofian uusi tyyli kiinnitti ruotsalaisten huomion – ”Kaukana glamourista”

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt