Herttuatar Meghanin isä haukkui hovin pataluhaksi – anelee nyt tyttäreltään anteeksiantoa: ”Ihmisten mielestä hän on roskasakkia” - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Herttuatar Meghanin isä haukkui hovin pataluhaksi – anelee nyt tyttäreltään anteeksiantoa: ”Ihmisten mielestä hän on roskasakkia”

Julkaistu: 28.8.2018 8:39

Thomas Markle toivoo kiihkeästi, että Meghan tapaisi hänet myöhemmin syksyllä Yhdysvalloissa.

Herttuatar Meghanin perhe on viihtynyt otsikoissa koko kesän ajan. Herttuattaren isä Thomas Markle ja siskopuoli Samantha Grant ovat laukoneet mielipiteitään brittihovista ja kertoneet Meghanin hylänneen perheensä.

Sisko on väittänyt brittilehdille Meghanin katkaisseen kaiken yhteydenpidon perheeseensä ja isä-Markle vertasi kuninkaallista perhettä skientologeihin hiljattain julkaistussa kohuhaastattelussa.

Thomas Marklen ja herttuatar Meghanin välien kerrotaan olevan erittäin viileät, sillä Meghan ei halua isänsä kommentoivan elämäänsä millään tavalla julkisuudessa.

Daily Mail kertoi hiljattain, että Meghan on valmis hautaamaan sotakirveen isänsä kanssa. Hän on lehden tietojen mukaan antanut isälleen mahdollisuuden olla häneen yhteydessä Meghanin Doria-äidin kautta. Meghan on lähipiirin mukaan asettanut välien korjaamiselle kaksi ehtoa: isän tulisi pitää suunsa supussa ja puhuttava tyttärelleen kunnioittavaan sävyyn.

– Thomas puhuu enemmän medialle kuin omalle tyttärelleen, Daily Mailille hämmästeltiin.

– Jos Thomas haluaisi oikeasti puhua taas Meghanille, niin hän olisi voinut lähettää Meghanin äidille ja pyytää häntä välittämään kirjeen tyttärelleen.

Thomas Marklen mukaan Meghan on katkaissut kaiken yhteydenpidon häneen.

Nyt brittihovia parjannut Thomas Markle näyttää kääntäneen kelkkansa täysin, sillä Marklen ystävät kertovat Express-lehdelle miehen olevan valmis tekemään mitä tahansa korjatakseen välit tyttäreensä.

Lue lisää: Thomas Markle väittää herttuatar Meghanin katkaisseen välit täysin – avautuu lohduttomana: ”Hän ei olisi mitään ilman minua”

Express-lehti kertoo Meghanin ja Harryn suunnittelevan matkaa Yhdysvaltoihin Meghanin kotikonnuille ja Thomas-isä aikoo tehdä kaikkensa nähdäkseen matkan aikana tyttärensä.

– Hän haluaa halata tytärtään ja kertoa kuinka ylpeä hän on Meghanista ja kuinka paljon häntä rakastaa, lähipiiristä kerrotaan lehdelle.

– Hän haluaa vielä viimeisen mahdollisuuden.

Isällä ei kuitenkaan ole mitään mahdollisuutta olla tyttäreensä yhteydessä, sillä Meghan on vaihtanut numeronsa. Markle on väittänyt haastatteluissa, ettei hovi anna hänen puhua tyttärensä kanssa. Niinpä isä-Markle aikoo matkustaa nykyisestä kotipaikastaan Meksikosta takaisin Yhdysvaltoihin toiveenaan nähdä tyttärensä.

Meghanin uskotaan matkustavan Yhdysvaltoihin lokakuussa.

Koska vierailulla uskotaan olevan mittavat turvatoimet, Thomas Marklen ainoa toivo päästä lähelle tytärtään on se, että Meghan ottaa itse häneen yhteyttä.

– Hän inhoaa sitä, että ihmisten mielestä hän ja muut Meghanin sukulaiset ovat roskasakkia, jotka yrittävät lyödä rahoiksi Meghanin avulla. Thomas välittää kuitenkin vain siitä, että hän saa kerrottua Meghanille, kuinka paljon rakastaa häntä. Thomas yrittää korjata välit tyttäreensä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?