Kuninkaalliset

Brittilehti: Herttuatar Meghan ei ole allekirjoittanut avioehtoa – Harrylla 33 miljoonan euron omaisuus: mitä tapahtuisi, jos pariskunta eroaisi?

Julkaistu:

Brittilehden tietojen mukaan herttuatar Meghan ei ole allekirjoittanut avioehtoa prinssi Harryn mittavasta omaisuudesta huolimatta.
Sussexin herttuatar Meghanin ei tarvinnut allekirjoittaa lainkaan avioehtoa, kun hän avioitui toukokuussa prinssi Harryn kanssa, kertoo brittilehti The Sun. Lehden mukaan kuningatar tai prinssi eivät vaatineet Meghania allekirjoittamaan avioehtoa, eikä hän näin ollen niin tehnytkään.

Britannian kuninkaallinen perhe on yksi maan rikkaimmista suvuista yli 77 miljardin euron omaisuudellaan. Prinssi Harryn omaisuuden arvioidaan olevan noin 33 miljoonan euron arvoinen.

Avioehdon puuttuminen on yleinen tapa kuninkaallisessa perheessä. Kuningattarella on neljä lasta, joista kolme on käynyt läpi avioeron. Kellään heistä ei tiettävästi ollut avioehtoa.

– Avioehto on tavallinen tapa julkkisliitoista, mutta tämä ei ole julkkisliitto, vaan kuninkaallinen avioliitto, kommentoi Katie Nicholl, joka on perehtynyt kuninkaallisten tapoihin. Hän on kirjoittanut prinssi Harrysta elämäkerrallisen teoksen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kun prinsessa Diana erosi prinssi Charlesin kanssa, hän sai tietojen mukaan noin 20 miljoonan euron ”könttäsumman” erosta sovitusti. Hän sai eron yhteydessä myös sovittua, että jatkoi lasten kanssa Kensingtonin palatsissa asumista ja sai edelleen tehdä töitä palatsissa yksityisessä toimistossaan. Jotain tämäntapaista tapahtuisi mitä luultavimmin silloinkin, jos prinssi Harry ja Meghan jostain syystä eroaisivat.

Toinen kuninkaallisekspertti Duncan Larcombe huomauttaa, että avioero ei ole uhka hovin omistamille kiinteistöille, sillä ne omistaa virallisesti kuningatar.

– Avioehto ei vaikuttaisi mitenkään siihen, mitä Windsorin linnalle tapahtuisi eron yhteydessä, vaikka he eroaisivat, Larcombe naurahtaa.
Tuoreimmat