Kuninkaalliset

Pikkuprinsessa Estelle, 6, aloitti eskarin – matkasi hienostokouluun lastenjunalla: Victoria ja Daniel paikalla tärkeänä päivänä

Julkaistu:

esikoulu
Prinsessa Estelle aloitti tiistaina esikoulun Tukholmassa sijaitsevassa yksityiskoulussa.
Tiistai oli suuri päivä Ruotsin pikkuprinsessa Estellelle. 6-vuotias prinsessa aloitti varhain aamulla esikoulutaipaleensa hienostokoulu Campus Manillassa, Tukholmassa. Estellen ensimmäinen koulumatka ei sujunut aivan perinteiseen tapaan, vaan aamu alkoi juhlavissa tunnelmissa.

Aftonbladetin mukaan hyväntuulinen Estelle tapasi uudet luokkatoverinsa ja tulevat opettajansa aamulla ja ajoi heidän kanssaan koululle Skansen-junalla. Ruotsalaislehden mukaan prinsessa siirtyi junan kyytiin torvien soittaessa Peppi Pitkätossun tunnusmusiikkia.


Iloinen Estelle istui junan takapenkillä yhdessä muiden koulun aloittavien lasten kanssa. Paikalla oli runsaasti mediaa seuraamassa, miten pikkuprinsessan ensimmäinen koulumatka sujui.

Kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel saattoivat esikoisensa kouluun. Estelle käveli vanhempiensa välissä pitäen heitä käsistä. Kruununprinsessa oli valinnut ylleen tyttärensä tärkeänä päivänä kesäisen kukkamekon. Myös prinssi Daniel asteli paikalle tyylikkäänä kasvoillaan aurinkolasit.


Prinsessa Estelle oli puettu sievästi ensimmäistä koulupäiväänsä varten: hänellä oli yllään valkoinen hame, sininen neule sekä vaalea takki. Selässään prinsessalla oli vaalea reppu, ja hänen hiuksensa oli sidottu poninhännälle.


Ruotsin hovi mahdollisti Estellen ensimmäisen esikoulupäivän seuraamisen medialle, mutta piti huolen, että prinsessa sai aloittaa koulutaipaleensa rauhassa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Aftonbladetin mukaan mediaa kehotettiin huomioimaan, että Estellen lisäksi koulun aloitti myös moni muu lapsi, jotka eivät välttämättä ole tottuneet olemaan huomion keskipisteenä samaan tapaan kuin pikkuprinsessa.


Estellen opinahjo, yksityiskoulu Campus Manilla tunnetaan uudehkona eliittikouluna. Ruotsalaislehtien mukaan kukaan Ruotsin kuningasperheestä ei ole käynyt koulua, sillä se avasi ovensa ensi kertaa vuonna 2013. Koulua käyvät useat ruotsalaisten kulttuurivaikuttajien, bisnesmenestyjien ja kuningasperheen tuttavien lapset.


Campus Manilla on äärimmäisen suosittu ja sinne jonottaa tällä hetkellä Aftonbladetin mukaan noin 8 000 lasta. Prinsessa Estelle oli yksi 48 onnekkaasta, jotka saivat paikan halutusta oppilaitoksesta tänä syksynä.

– Se on todella jännittävää, hän tuntee olevansa valmis, prinsessa Victoria kommentoi Estellen koulunalkua aiemmin kesällä Aftonbladetille.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt