Kuninkaalliset

Tunnistaisitko? Kruununprinsessa Victoria ja Estelle hulluttelivat huvipuistossa tukka putkella

Julkaistu:

huvipuistopäivä
Kruununprinsessa Victoria ja prinsessa Estelle nauttivat aurinkoisesta päivästä Gröna Lund -huvipuistossa.
Tukholman Gröna Lund -huvipuistossa monet saattoivat hieraista silmiään tutun näköisen kaksikon tullessa vastaan. Valokuvaajat ikuistivat kruununprinsessa Victorian ja hänen 6-vuotiaan tyttärensä Estellen nautiskelemasta lämpimästä päivästä huvipuistossa aivan kuin ketkä tahansa muutkin äidit ja tyttäret.

Valkoiseen paitaan ja sinisiin farkkuihin pukeutunut kruununprinsessa jonotti laitteisiin muiden huvipuistokävijöiden kanssa. Hiuksensa Victoria oli sipaissut huolettomalle ponihännälle.

Seurana Victorialla ja Estellellä oli Victorian hyvä ystävä Caroline Dinkelspiel ja hänen kaksi lastaan Sebastian ja Greger.


Ruotsalaislehtien mukaan Caroline Dinkelspiel on tuntenut kruununprinsessan lukiosta lähtien ja on hänen yksi läheisimmistä ystävistään.


Prinsessa Estelle viiletti huvipuistolaitteissa tukka hulmuten ja kuvien perusteella erityisesti Lentävä elefantti -niminen laite teki prinsessaan vaikutuksen. Victorian puoliso prinssi Daniel ja parin nuorin lapsi 2-vuotias pikkuprinssi Oscar eivät olleet mukana hurvittelemassa perheen naisten kanssa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kruununprinsessa on valtavan suosittu Ruotsissa ja edellisen kerran kruununprinsessa ja hänen koko perheensä nähtiin edustamassa yhdessä Victorian 41-vuotissyntymäpäivillä heinäkuussa.

Hovi juhli tuttuun tapaan Victorian merkkipäivää Sollidenin linnassa. Tuolloin huomion varasti valloittavasti ilmeillyt prinssi Oscar, joka kirmaili pallon perässä.


Lue lisää: Prinssi Oscar, 2, villiintyi äitinsä Victorian 41-vuotispäivillä – suloiset kuvat: karkasi hoitajalta ja ajeli leikkiautolla isänsä päältä

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt