Kuninkaalliset

Herttuatar Meghan katkaisi välit skandaalien ryvettämään isäänsä täysin – vaihtoi numeronsa ja antoi isälle viimeisen varoituksen

Julkaistu:

Lähipiirin mukaan herttuatar Meghanin ja hänen isänsä Thomas Marklen välit ovat viilenneet entisestään.
Herttuatar Meghan ja hänen isänsä Thomas Markle eivät ole enää missään tekemisissä, herttuattaren lähipiiristä väitetään The Daily Mail -lehdelle.

Herttuatar Meghanin lähipiiri kuvailee Meghanin olevan vihainen ja pettynyt isänsä käytökseen, eikä ymmärrä miksi hän vaikuttaa nauttivan saamastaan julkisuudesta.

Kuten Ilta-Sanomat on aikaisemmin kertonut, Thomas Markle on ollut runsaasti julkisuudessa myös tyttärensä ja prinssi Harryn häiden jälkeen. Thomas Marklen itkuinen tilitys brittilehti The Daily Mailille kuohutti Britanniaa pari viikkoa sitten. Haastattelussa Markle väitti tyttärensä hylänneen hänet ja katkaisseen yhteydenpidon.

Isän mielestä tytär oli muuttunut kylmäksi ja etäiseksi sen jälkeen, kun oli päässyt osaksi kuninkaallista perhettä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Se satuttaa minua todella paljon, että hän on katkaissut välit minuun täysin. Minulla oli ennen puhelinnumero ja tekstiviestinumero hänen henkilökohtaisille avustajilleen palatsissa, mutta sen jälkeen kun sanoin muutaman kriittisen sanan siitä, että kuninkaallinen perhe muuttaa Meghania, he katkaisivat välit, Markle kertoi Daily Mailille hiljattain.


Meghanin lähipiiristä kerrotaan, että isän haastattelu oli viimeinen niitti herttuattarelle, joka ei halua isänsä olevan enää osa elämäänsä.

– Nyt riittää, läheiset kertovat Meghanin sanoneen.

– Hän ei pysty ymmärtämään miksi isä kaivaa niin syvää kuoppaa itselleen. Hän toivoo, että isä lopettaisi medialle lörpöttelyn. Se oli ainoa syntymäpäivälahja, jonka hän isältään halusi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Lähipiiri kertoo Daily Mailille, ettei Meghanilla ole minkäänlaisia suunnitelmia ottaa yhteyttä isäänsä, sillä hän pelkää isän lörpöttelevän heti hänen asioistaan brittilehdille.

– Meghan on todella loukkaantunut ja hän ei voi luottaa siihen, että hänen ja isän keskustelu pysyisi yksityisenä. Meghan pitää huolta itsestään ja jos se tarkoittaa sitä, että hänen on välteltävä myrkyllisiä ihmissuhteita, niin olkoon niin. Se ei tarkoita, etteikö hän tulisi enää koskaan puhumaan isälleen, mutta tällä hetkellä se ei tule tapahtumaan.


Thomas Markle on aikaisemmin kertonut, että Meghan on lopettanut hänelle puhumisen ja vaihtanut kaikki numeronsa avioiduttuaan toukokuussa prinssi Harryn kanssa.

Markle asuu Rosaritossa, Meksikossa – tuhansien kilometrien päässä Meghanista. Mies uskoo, ettei hänen tyttärensä anna hänen tavata perheeseen mahdollisesti syntyviä lapsia. Markle arvioi välirikon johtuvan hänen medialle myymistään lavastetuista paparazzikuvista ja sen jälkeisestä puolustuspuheenvuorostaan.

– Surullista on se, että jossakin vaiheessa ensi vuonna Meghan ja Harry saavat vauvan ja minusta tulee isoisä – ja jos emme ole puheväleissä, en näe lapsenlastani. Kuinka traagista on se, että lapselta riistetään isoisä, koska sanoin muutaman kriittisen asian kuninkaallisesta perheestä? hän sanoi Daily Mailille.


Thomas Markle on sanonut dramaattisesti haastatteluissa, että tyttären elämä olisi helpompaa, jos hän kuolisi. Meghanin läheisten mukaan kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun isä käyttäytynyt yhtä dramaattisesti. Thomas Marklen väitetään olevan taipuvainen itsesääliin ja läheiset väittävät Daily Mailille sen olleen myös yksi syy hänen ja Meghanin äidin eroon.

– Meghanissa ei ole tippaakaan pahantahtoisuutta, mutta hän ei lankea isänsä krokotiilinkyyneliin. Hän on nähnyt saman niin monia kertoja.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt