Prinsessa Madeleine perheineen hankkii upouuden asunnon Floridasta – Chris-rakkaan ”mökki” myytiin eteenpäin kolmella miljoonalla - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Prinsessa Madeleine perheineen hankkii upouuden asunnon Floridasta – Chris-rakkaan ”mökki” myytiin eteenpäin kolmella miljoonalla

Prinsessa Madeleinen puoliso Chris O’Neill on saanut kaupaksi perheen hulppean huvilan Floridassa.

8.8.2018 12:00

Ruotsin hovi tiedotti viime viikolla, etteivät ruotsalaiset vieläkään saa vuosikausia ulkomailla asunutta prinsessa

Madeleinea takaisin kotiin Ruotsiin, sillä prinsessa ja hänen puolisonsa Chris O’Neill muuttavat Floridaan syksyllä.

– Tämä on hyvä aika heille muuttaa, sillä kukaan lapsista ei ole vielä kouluikäinen, hovin tiedotuspäällikkö Margaretha Thorgren kertoi.

– Prinsessa Madeleine jatkaa työtään lasten oikeuksien parissa. Muuton myötä hän pystyy keskittymään paremmin World Childhood Foundationin toimintaan Yhdysvalloissa.

Lue lisää: Yllätyspäätös! Prinsessa Madeleine ja Chris O’Neill muuttavat Floridaan

Madeleine, Chris ja heidän lapsensa prinsessa Leonore, 4, ja prinssi Nicolas, 3, ja maaliskuussa syntynyt prinsessa Adrienne asuvat Lontoossa, jossa Chris O'Neill työskentelee.

Ruotsalaislehdet olivat varmoja, että Madeleine ja Chris muuttaisivat Floridan Palm Beachille, jossa Chris omistaa luksushuvilan. Huvilassa on viisi makuuhuonetta, viisi kylpyhuonetta ja uima-allas.

Nyt Expressen-lehti kertoo Chrisin myyneen huvilan 3,1 miljoonalla eurolla. Madeleine, lapset ja Chris ovat ruotsalaislehden tietojen mukaan löytäneet toisen kodin Floridassa.

Expressenin mukaan Chris osti huvilan aikoinaan 1,7 miljoonalla eurolla ja tahkosi talosta nyt voittoa 1,4 miljoonaa euroa.

Ruotsalaislehden mukaan Chris oli alunperin kaupitellut taloa 3,5 miljoonalla eurolla, mutta oli joutunut laskemaan myyntihintaa, kun vuodesta 2015 lähtien myynnissä ollut huvila ei ollut mennyt kaupaksi.

– Tämä on perheen yksityisasia, eikä hovi kommentoi tätä. Taloa on kuitenkin myyty jo jonkin aikaa, hovin tiedotuspäällikkö Margareta Thorgren sanoo Expressenille.

Ruotsalaislehti kertoo, että huvila on ollut vuokralla viimeisen kuuden vuoden ajan, eikä perheen käytössä. Vuokraa Chris on huvilasta pyytänyt noin 17 000-26 000 euroa kuukaudessa.

Chrisi myymä huvila sijaitsee lähellä presidentti Donald Trumpin Mar-A-lago -kartanoa.

Haaveilee muutosta Ruotsiin

Madeleine tunnetaan oman tiensä kulkijana, joka on aina tehnyt asiat oman mielensä mukaan. Prinsessan muutto New Yorkiin vuonna 2010 herätti paheksuntaa ruotsalaisissa, joiden mielestä prinsessan paikka on kotimaassaan. Ulkomaille muuton jälkeen prinsessa on viettänyt vuosittain lyhyitä aikoja Ruotsissa, yleensä kesäisin.

Madeleine ja Chris asuvat nykyään Yhdysvalloissa.

Madeleine ja Chris ovat kertoneet haastatteluissa toivovansa, että perhe muuttaisi tulevaisuudessa Tukholmaan, mutta toistaiseksi Chrisin työ on pitänyt perheen maailmalla. Chrisin tiedetään kuitenkin opettelevan hiljalleen ruotsinkieltä, jotta pystyisi kommunikoimaan vaimonsa äidinkielellä.

– Puhumme usein muutosta Ruotsiin. Chris pitää Ruotsista, hänellä on siellä useita ystäviä, ja hän pitää ruotsalaisesta kulttuurista ja ruoasta. Uskon, että muutamme tulevaisuudessa Ruotsiin. Emme vain tiedä milloin, Madeleine on kertonut haastatteluissa.

Madeleine on kertonut tiedostavansa sen, että monien mielestä hänen kuuluisi asua Ruotsissa. Ulkomailla asumisen takia hän pystyy osallistumaan edustustilaisuuksiin vain harvoin ja prinsessan kritisoijat ovatkin sivaltaneet, että prinsessa pakoilisi velvollisuuksiaan.

– Kaipaan koko ajan takaisin kotimaahani. Olen iloinen, että pääsemme nyt Leonoren kanssa Ruotsiin. Minusta käytyjä keskusteluja ja kritiikkiä seuranneena tunnen, että minut on ymmärretty väärin. Valitettavasti näin käy minun kohdallani aika usein, prinsessa on harmitellut.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?