Yllätyspäätös! Prinsessa Madeleine ja Chris O’Neill muuttavat Floridaan - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Yllätyspäätös! Prinsessa Madeleine ja Chris O’Neill muuttavat Floridaan

Perhe muuttaa Floridaan syksyllä.

2.8.2018 12:46

Ruotsin prinsessa Madeleine ja hänen puolisonsa Chris O’Neill muuttavat Floridaan. Hovi tiedotti asiasta tänään torstaina.

Perhe muuttaa Floridaan syksyllä. Täten he hyvästelevät Lontoon asuntonsa.

– Tämä on hyvä aika heille muuttaa, sillä kukaan lapsista ei ole vielä kouluikäinen, hovin tiedottaja Margaretha Thorgren kertoo.

– Prinsessa Madeleine jatkaa työtään lasten oikeuksien parissa. Muuton myötä hän pystyy keskittymään paremmin World Childhood Foundationin toimintaan Yhdysvalloissa.

Perhe kuvattuna prinsessa Adriennen ristiäisissä kesäkuussa.

Chris O’Neill on Aftonbladetin mukaan kasvanut Floridassa ja se on ollut perheelle suosittu lomakohde. Chris omistaa Palm Beachilta luksushuvilan. Hovi ei ole varmistanut, aikooko perhe asua liikemiehen asunnossa.

Chris on myös työskennellyt aiemmin Yhdysvalloissa. Tiedotteen mukaan hän kuitenkin jatkaa toistaiseksi työtään Euroopassa.

Madeleine on asunut ulkomailla vuodesta 2010, jolloin hän muutti New Yorkiin. Syksyllä 2015 pari lapsineen muutti Chrisin töiden perässä Lontooseen. Ulkomaille muuton jälkeen prinsessa on viettänyt vuosittain lyhyitä aikoja Ruotsissa, joka on herättänyt närää ruotsalaisissa.

Kuninkaallisen perheen ja kummien potretti ristiäisten jälkeen.

Ruotsalaiset ovat kritisoineet Ruotsin prinsessan kuuluvan Ruotsiin ja vaatineen Madeleinea muuttamaan takaisin kotiin.

Perhe saapui ruotsiin helmikuussa, kun Madeleine oli viimeisillään raskaana. Pikkuprinsessa Adrienne syntyi 9. maaliskuuta ja perhe on viettänyt kesää Ruotsissa. Ruotsalaislehtien mukaan perhe lähti takaisin Lontooseen keskiviikkona.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?