Kuningatar Elisabetin lapsenlapselta musertava paljastus – Zara Tindall sai kaksi keskenmenoa: ”Se oli raakaa”

Julkaistu:

Zara Tindall kertoo saaneensa kaksi keskenmenoa Lena-tyttärensä syntymää kesäkuussa.
Kuningatar Elisabetin lapsenlapsi Zara Tindall ja hänen puolisonsa Mike Tindall saivat toisen lapsensa kesäkuun 19. päivä. Kuningattaren 7. tyttärentyttärentytär sai nimekseen Lena Elizabeth.

Marraskuussa 2016 Zara Tindallin uutisoitiin olevan raskaana. Jouluaattona hovi kuitenkin tiedotti, että raskaus oli päättynyt keskenmenoon.

Nyt 37-vuotias Zara kertoo brittilehti Sunday Timesille, että vuonna 2016 saatu keskenmeno ei ollut ainoa. Hän sai myös toisen keskenmenon ennen Lenan syntymää.

– Minä... sain myös toisen keskenmenon hyvin varhaisessa vaiheessa. Olen käynyt läpi ajanjakson, jolloin on ollut aivan liian vaikeaa puhua siitä. Se oli liian raakaa. Mutta, kuten kaiken kanssa, aika on hyvä parantamaan haavoja, Zara kertoi lehdelle.


Seurapiirikaunotar kertoi myös, kuinka suhtautui toisen keskenmenouutisen paljastuttua julkisuuteen. Tuolloin Tindallit saivat lukuisia kirjeitä, joissa keskenmenon saaneet ihmiset kertoivat samaistuvansa parin tuskaan.

– Minulle kamalinta oli se, kun jouduin kertomaan kaikille – kaikille, kenet tunsimme, nainen tunnustaa.

Zara kertoo, että hän pääsi yli keskenmenoista perheensä avulla. Jälkimmäinen, uutisoimaankin ehditty keskenmeno oli jo edennyt pitkälle.

– Perheeni astui eteen ja oli läsnä, kun tarvitsin heitä. Minun täytyi synnyttää lapseni, sillä raskaus oli niin pitkällä.

– Se oli hyvin harvinaista. Kuin luonto olisi sanonut, että tämä ei ole oikea, hän pohtii keskenmenoaan.

Tindallit tapasivat vuonna 2003, kun Zaran serkku, prinssi Harry esitteli heidät toisilleen. Pariskunta avioitui vuonna 2011 ja heidän esikoisensa Mia Grace syntyi tammikuussa 2014.


Zara Tindall on kuningatar Elisabetin tyttären prinsessa Annen ja tämän ex-miehen Mark Phillipsin kuopus. Tindall tunnetaan kenttäratsastajana ja hän saavutti hopeaa Lontoon olympialaisten joukkuekilpailussa. Koulutukseltaan Tindall on hevosfysioterapeutti.


Mike Tindall sen sijaan on entinen rugby-pelaaja. Hän toimi Englannin maajoukkueen kapteenina ja oli mukana vuonna 2003 maailmanmestaruuden voittaneessa joukkueessa. Hän jätti rugbyn vuonna 2014.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt