Arkinen esine kuningatar Elisabetin ja Trumpien yhteiskuvassa kiinnittää huomion – siirrettiin myöhemmin kaikessa hiljaisuudessa pois

Julkaistu:

Kuningatar Elisabet otti presidentti Donald Trumpin ja tämän Melania-puolison vastaan perjantaina.
Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ja tämän Melania-puoliso tapasivat Britannian kuningatar Elisabetin perjantaina. Kolmikko poseerasi tuolloin kuvaajalle Windsorin linnan käytävällä. Tarkkasilmäisimmät kuitenkin kiinnittivät huomiota aivan muuhun kuin Elisabetiin ja Trumpin pariskuntaan.

Kuvan oikeassa laidassa nimittäin näkyy valkoinen koiran ruokakulho valkoisella luin koristellulla alustalla. Daily Mailin mukaan kulho todennäköisesti kuuluu kuningattaren kahdelle dorgille (corgin ja mäyräkoiran risteytykselle) Vulcanille ja Candylle.


The Mirrorin mukaan kulho oli saattanut jäädä näkyville vahingossa, sillä kuningattaren poseeratessa myöhemmin otetussa kuvassa Belgian kuningas Philippen ja kuningatar Mathilden kanssa, kippo oli kadonnut.

Kuningattaren ja Trumpien tapaaminen tiettävästi sujui hyvin, joskaan ei täysin kommelluksitta. Kuningatar joutui odottamaan 11 minuuttia linnan pihalla presidenttiparia. Elisabet tiettävästi vilkaisi kelloaan kahdesti, mikä johti spekulaatioihin siitä, että Trumpit olisivat olleet myöhässä. Pariskunta saapui kuitenkin Windsorin linnaan aikataulun mukaisesti.


Presidenttiparia tervehti Windsorin linnalla sotilassoittokunta, ja he kättelivät kuningatarta. Sosiaalisessa mediassa tosin kritisoitiin sitä, ettei Donald Trump kumartanut eikä Melania Trump niiannut kuningattarelle.

Tervehdysten jälkeen presidentti Trump ja Elisabet tarkastivat vielä sotilasvartion. Etikettivirhe tapahtui, kun Trump käveli kuningattaren edessä, sillä tavallisesti kuningattaren on annettava johtaa. Lisäksi Trump pysähtyi äkillisesti ja Elisabet joutui kiertämään presidentin.

Alla olevalla videolla näkyy erikoinen tilanne.


Sotilasvartion tarkastamisen jälkeen presidenttipari ja kuningatar vetäytyivät linnaan teehetkelle. Alunperin Trumpille oli luvattu puoli tuntia linnassa yhdessä kuningattaren kanssa, mutta lopulta tämä venyi 48 minuuttiin.


Yhdysvaltain presidenttipari saapuu tänään illalla Suomeen. Trump tapaa huomenna tasavallan presidentin Sauli Niinistön ja myöhemmin Venäjän presidentin Vladimir Putinin. Melania Trump on mukana tapaamassa Niinistöä ja tämän puolisoa Jenni Haukiota aamulla, mutta hänen ohjelmastaan ei toistaiseksi muuta tiedetä.Voit seurata Trumpin ja Putinin tapaamista hetki hetkeltä täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt